Mi az az étel, ami mindig van otthon gyerek mellett, ha gyorsan kell valamit enni?
Figyelt kérdés
Nincs idő főzni, épp hazaestek stb. Egészséges ételek érdekelnének ami max 5p alatt, vagy egyből kész.
Most 7 hós a gyermekem, blw-zünk így az üveges babaételek nem igazán játszanak. Uborka, banán, alma ilyesmi szinte mindig van, azokat szereti is.
2020. okt. 3. 19:08
2/7 anonim válasza:
Heló!
Ez voltaképp gyümölcssalátát vagy esetleg turmixot jelentene.
Amit mi ilyenkor szoktunk, az például a tonhalas szendvics, mint ez:
3/7 anonim válasza:
Durumtészta, sajt, tejföl.
Bulgur, apróra vágott répa, borsó - ezek saját kertből.
Kockázott csirkemell kis adagokban.
Paradicsomszósz kis adag fagyasztva.
Alma, körte, banán feldarabolva, fahéjjal megszórom, összesütöm.
Édesburgonya felkockázva sütőpapíron, friss rozmaringgal sütöm.
Nálunk ezek a kedvencek.
4/7 anonim válasza:
Tojas, virsli, sajt, halrudacska, banan
5/7 anonim válasza:
Hát én szoktam banánt mixelni neki anyatejjel, mikor nem volt akkor még tapszerrel.kb 5 perc.De általában ha tudtam hogy még fogunk csúszni akkor előtte nap csináltam valami olyan kaját amit csak melegíteni kell.Vagy nagyritkan felbontottam egy bebiételt is😅
6/7 anonim válasza:
2. vagyok, a kérdés utolsó részét nem olvastam, így felejtős az egész, bocsánat.
7/7 anonim válasza:
Nálunk ilyenkor a tejtermékek a menők. Sajtok, joghurt, házi túrókrém, esetleg tejbegríz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!