Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mi az az étel, ami mindig van...

Mi az az étel, ami mindig van otthon gyerek mellett, ha gyorsan kell valamit enni?

Figyelt kérdés

Nincs idő főzni, épp hazaestek stb. Egészséges ételek érdekelnének ami max 5p alatt, vagy egyből kész.

Most 7 hós a gyermekem, blw-zünk így az üveges babaételek nem igazán játszanak. Uborka, banán, alma ilyesmi szinte mindig van, azokat szereti is.

2020. okt. 3. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Avokádó
2020. okt. 3. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Heló!

Ez voltaképp gyümölcssalátát vagy esetleg turmixot jelentene.

Amit mi ilyenkor szoktunk, az például a tonhalas szendvics, mint ez:

[link]

2020. okt. 3. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Durumtészta, sajt, tejföl.

Bulgur, apróra vágott répa, borsó - ezek saját kertből.

Kockázott csirkemell kis adagokban.

Paradicsomszósz kis adag fagyasztva.

Alma, körte, banán feldarabolva, fahéjjal megszórom, összesütöm.

Édesburgonya felkockázva sütőpapíron, friss rozmaringgal sütöm.

Nálunk ezek a kedvencek.

2020. okt. 3. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Tojas, virsli, sajt, halrudacska, banan
2020. okt. 3. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát én szoktam banánt mixelni neki anyatejjel, mikor nem volt akkor még tapszerrel.kb 5 perc.De általában ha tudtam hogy még fogunk csúszni akkor előtte nap csináltam valami olyan kaját amit csak melegíteni kell.Vagy nagyritkan felbontottam egy bebiételt is😅
2020. okt. 3. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
2. vagyok, a kérdés utolsó részét nem olvastam, így felejtős az egész, bocsánat.
2020. okt. 3. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk ilyenkor a tejtermékek a menők. Sajtok, joghurt, házi túrókrém, esetleg tejbegríz.
2020. okt. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!