Banánt le lehet fagyasztani babának télre? Ha igen,akkor hogyan?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 23:13
11/24 Wonderwomen válasza:
Minek lefagyasztani? Inkább vedd meg a boltba frissen.
12/24 anonim válasza:
Én is így szoktam, veszek sokat amikor le van árazva, felkarikázom és lefagyasztom. Fagyinak tökéletes, de én pl zabkásába szoktam rakni, fel sem tűnik a különbség. Viszont magában, kiolvasztva, nem hiszem, hogy jó.
13/24 anonim válasza:
Le lehet, de nem egy csecsemőnek.
Neked fagyinak jó fagyasztva, de tán egy babának azt csak nem adsz.
Kiolvasztva nyúlós nyálkás lesz.
14/24 anonim válasza:
Nem tudom nálad mi az a nagy tétel ami most otthon van banánból, de én inkább csinálnék belőle bánatos turmixot, banános palacsintát, sütit, minthogy lefagyasszam.
15/24 anonim válasza:
13: nyilván nem hidegen adja a babának...
16/24 anonim válasza:
14: és ha már nem bírod megenni mert annyi van? Menjen pocsékba?
17/24 A kérdező kommentje:
Mivel párom cukorbeteg,én meg ennyi banánt nem eszem meg,így hiába a palacsinta meg a turmix. Meg nem fagyiként akarom neki adni 😅 csak azt nem tudtam,hogy püréként megváltozik e az íze,vagy sem
2020. szept. 15. 11:20
18/24 anonim válasza:
Ha már minden áron azon vagy csak, hogy te lefagyasztod, akkor mi ez nyűglődés?
Fagyasszad, aztán vagy jó lesz vagy nem, ha már se enni, se sütni, se inni nem jó. De felőlem ki is dobhatod..
19/24 A kérdező kommentje:
#18 latom nem erted. Nem szeretnem kidobni,tehat ha feleslegesen fagyasztom,az ugyanaz. Nyilvan ezert érdeklődtem.
2020. szept. 15. 11:29
20/24 anonim válasza:
De ha neked semmi más nem jó, csak a fogyasztás mert csak azt akarod, akkor mi a kérdés? Kipróbálod és vagy jó lesz vagy nem. De inkább nem. Én felkarikázva próbálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!