Spárgát fagyasztani?
Figyelt kérdés
Most van spárga szezon és arra gondoltam fagyasztok le egy adagot, hiszen később nem igen lehet kapni.
Szerintetek ha felkarikázva fagyasztom úgy jobban megőrzi a zamatát, mintha megfőzve pürésítve fagyasztanám le?
2020. máj. 8. 10:58
1/1 anonim válasza:
Én egészben, nyersen szoktam lefagyasztani. Ugyan olyan az íze, mintha friss lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!