A spárgát le lehet fagyasztani?
Igen, én szoktam minden évben.
Megmosom, levágom az alján a fás részt, adagokban zacskóba teszem.
Ugyanolyan, mint frissen.
Igen, ahogy az elsö írja, amit kifelejtett, hogy fagyasztás elött kell lehámozni is, fagyottan nem fog menni.
Meg felhasználáskor fagyottan kell elkezdeni sütni vagy fözni, akkor megmarad az állaga olyannak, mint frissen.
Èn fagyasztottan csak kész ételben ettem, és ott nem volt rossz, de azért messze menöleg nem olyan mint a friss spárga.
Mi rengetege spárgát eszünk, mondjuk úgy, hogy április végéig junius elejéig minden héten minimum 1x. Leginkább fehéret, de zöld is jöhet. Nekem ez eleve idény növány ami akkor a legfinomabb, ha friss. Megveszem a helyi gazdaságban és max 1 napot van hütöbe vizesen becsomagolva, vagy is iszonyat friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!