Van olyan köztetek, aki zöldséggel kezdte a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a nyugati országokban nem gyümölccsel, hanem zöldséggel szokás kezdeni a hozzátáplálást, hogy nem az édes ízekhez szokjon hozzá először, de kíváncsi lennék, van-e itt olyan, aki követte ezt az irányelvet?
Ha igen, milyen zöldségekkel kezdtetek?
2020. szept. 12. 11:00
11/13 anonim válasza:
Ahogy a többiek írják... alma, burgonya, répa, sütőtök voltak az elsők között, meg talán őszibarack, ha jól emlékszem (bocs, 15 éve volt). De azt tudom, hogy megszerette a zöldségeket, és később sokáig ha csokoládét és uborkát tettem elé (próbaképp), 10-ből 9-szer az uborkát választotta :)
13/13 anonim válasza:
Az anyatej olyan édes, mint a cukorszirup, arra vagyunk genetikailag kódova, hogy ezt preferáljuk, a fejedtetejére is állhatsz, nem tudod befolyásolni azzal, hogy mit adsz neki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!