Hozzátáplálást kezdet valaki zöldséggel?
Hat hónaposan kezdtem el én is hozzátáplálni, burgonyát, sárgarépát, sütőtököt és céklát adtam neki.
(Meg gyümölcsök közül almát, őszibarackot, meggyet; illetve rizst, búzát, zabot és kukoricát is, de ugye ez nem a konkrét kérdésedre a válasz így csak zárójelben jegyzem meg:)
Egyébként itt egy nagyon jó oldal [link] , ezen le van írva minden, én e szerint tápláltam végig, szuperül működtek a tanácsok, nem jelentkezett sem hasfájás, sem puffadás, sem allergia.
nekem is csak cici volt de 5 hónaposan a déli cicit kiváltottam lassacskán zöldségre meg gyümire.
az én babám nagyon jó étvágyú úgy hogy nem volt elég neki egy kis kanál. egy rendes bébiétel adag kellett neki, kis mohó :) amivel kezdem: alma-répa össze főzve turmixolva, alma banán lereszelve, alma, húsleves zöldségek és husika össze turmixolva...imádja most 7 hónapos múlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!