Mikortól nem szoptattatok már evés után?
Figyelt kérdés
7 hónapos a babám, másfél hónapja táplálunk hozzá. Ebédre eszik max fél üveg bébi ételt és kis vizet .ezután még meg kell szoptatni? Vacsorára is kap valami pépet azután is meg szoktam még szoptatni mert elég sokat iszik ciciből. Több ételt nem fogad el, azért nem adom oda az egész üveget. Mikor lehet elhagyni a cicit evés után?2020. júl. 12. 12:20
1/5 anonim válasza:
10 hónapos. Nagyon nehezen megy vele a dolog. Sokszor alig eszik. Én mindig megkínálom cicivel evés után. Kell eszik nem nem. Hidd el ha eleget eszik akkor nem magától se fogja kérni
2/5 anonim válasza:
Én előtte szoptattam mindig..
Kb 1 évesen nem kérte..
Aztán 2hónappal kèsőbb csak reggel-este kérte
3/5 anonim válasza:
Nálam úgy van hogy reggel mikor felkel 7-8 közt változó akkor szopizik aztán 10 óra körül kap valami reggelit joghurt párizsi virsli mikor mi fél1-kor alszik akkor is szopizik úgy alszik el 3óra körül megint eszik valamit főzelék mindig más amit éppen főztem. Fél6 kör vacsizik akkor valami üveges bébi ételt és gyümölcsöt, este pedig 7-körül van altatás akkor is szopizik kb 1 órát.
4/5 anonim válasza:
El akarod hagyni a szoptatàst, vagy törekszel a hosszan tartò anyatejes tàplàlàsra? Ha sokàig akarsz szoptatni, akkor előbb anyatej, utàna szilàrd tàplàlèk a sorrend. Ha abba akarod hagyni vagy csökkenteni akarod a szoptatàst, akkor előbb szilàrd aztàn anyatej. Ha evès utàn màr nem fogadja el a melled, akkor lehet elhagyni utàna.
5/5 Derjaderja válasza:
Én 6 hónaposan kezdtem hozzátaplálni, amikortól egy kicsit is evett, már nem tettem automatikusan mellre utána. És nem is kérte, ha elég volt az étel. Kb havi 1 étkezést válzottunk ki, 9 hónaposan már csak reggel és este szopizott, meg sajnos éjjel a visszaalváshoz. A reggelit kb 1 évesen tudtan fixálni, esti alváshoz még szopizik bár már nincs tejem. 18 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!