A babáknak milyen főzeléket szoktak adni? Hogy kell elkészíteni? Gondolom nem tejföllel behabarva?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 11:54
1/5 anonim válasza:
Főzeléknek az elején azt nevezik ami zöldségből (krumpli, répa) készül pép. Csak simán a pép
2/5 anonim válasza:
Anyatejjel/tápszerrel vagy a saját levével bekeverve főzeléknek nevezik.
3/5 anonim válasza:
Ahogy írják, igazából ez a kifejezés a zöldségpüréket illeti
Nem szabad bele rakni tejterméket. Majd 6 hosan lehet lassan a glutént bevezetni, akkor rakhatsz bele mindennap egy kiskanál lisztet 5-6 héten keresztül.
Joghurtot 7, tejfölt 9 hósan lehet adni
7 hótól viszont lehet olivaolajat, vajat, így azt is rakhatsz bele picit
4/5 anonim válasza:
Glutent 5-7 hóig kell bevezetni a többi mint úgy stimmel ahogy orták előtte. Én nekem mindig elég leves a zöldség és így csak turmixoljuk és pont jó állagú , kivétel a sima krumpli az amúgy se ízlik nek
5/5 A kérdező kommentje:
Jaaj értem!Köszönöm szépen!
2020. ápr. 29. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!