Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Üvegessel vagy saját főzésűvel...

Üvegessel vagy saját főzésűvel vezetted be a babádnak az ételeket? Indokolnád?

Figyelt kérdés
Most kezdjük,vettem jó pár üvegest,valahogy megbízhatóbbnak tartom mint amit a zöldségesnél kapni,de hosszú távon azert nem szeretném ha üvegesen élne. Ki hogy csinálta?
2020. ápr. 14. 20:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Üvegessel. Sem idom sem kedvem nem volt pepecselni.
2020. ápr. 14. 20:37
 2/21 anonim ***** válasza:
68%

Először nagy lelkesen nekiláttam mini adatokat "főzni" neki. Egy csomószor kiköpte, nem ette meg. Na meg, manapság ki tudja mi van a piacon kapható zöldségben, gyümiben is.

Az üvegeseket nagyon szigorúan vizsgálják, jobban is szerette, így inkább azt adtam.

2020. ápr. 14. 20:45
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm,es meddig adtátok?

Én elpepecselnék,csak látom az almán azt a síkos ragacsos valamit,az új krumpli nem jó mert mérgező, a répa is régi legyen,a hús szegény ki tudja milyen körülmények közül jött...na szóval az üvegest kicsit megbízhatóbbnak tartom de lehet tévedek.

2020. ápr. 14. 20:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajat. Mert idom es kedvem is volt pepecselni, plusz tartottam tole h ha rakap az uvegesre, a hazit nem eszi majd. Utolso ervem pedig az volt hogy anyagilag is kedvezobb a hazi koszt, egyeduallo szulo voltam, nem birtam volna minden etkezest uvegessel.
2020. ápr. 14. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajátot adok elsősorban. Üvegeset csak alkalmanként, ha nem itthon eszünk vagy nagyon megcsúszik a napunk, már éhes, és még el se kezdtem az ebédjét.

Én elpepecselgetek vele. Szeretném, ha minél hamarabb azt enné, amit mi. Most már 3 hónapja kezdtük a hozzátáplálást (most 9 hónapos), és már csomó mindent eszik. Húst, halat, tojást, joghurtot, sajtot, vajat, túrót stb. Csomó mindent önállóan, kézzel pl rántottát, vajas kenyeret.

2020. ápr. 14. 20:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

2 különböző étvágyú gyermekem van. Egy 5 éves nehezen hozzátáplálható, mai napig válogatós és egy 2 éves nagyon jó étvágyú, aki mindent megesz.

A nagy lányom az atyaúristennek se volt hajlandó megenni a házikosztot csak az üvegeset. Hiába főztem minden nap, landolt a kukában. 11 hónapos volt mire hajlandó volt elhagyni az üvegeset. Mai napig sok mindent nem eszik meg, bár az ovi sokat javított a helyzeten. De pl főzeléket mai napig nem eszik.

A kisebbik szerencsére jobban preferálta a házikosztot, ő csak a gyümölcsöket kapta üvegesben, főzelékeset meg max ha mentünk valahova.

Nekem személy szerint 0 problémám azzal ha valaki üvegeset ad a gyerekének, ahogy azzal sem ha valaki minden nap főz. Ettől nem lesz se több se kevesebb senki. Én speciel nem vagyok bió mániás és minden mentesség híve. Jobb szeretem az mértékletes aranyközépútat.

7/21 anonim ***** válasza:
100%
Masodik gyerek, ugy csinalom mint az elsovel. Vegyesen. Husit veszem megbizhato forrasbol, 1 havi adagot elore kiporciozok jegkockatartoba. Legtobb zoldseget veszeM, a kritikusakat, mint repa, cekla, spenot, uvegest adok. Brdo szinten uveges, mert passzirozzon, akinek 2 anyja van. De ol tavaly fagyasztottam le barackot, cseresznyet elore, most az mt is kapja. Eddig barmit foztem, megette. Legyen az zeller, karalabe, barmi. Sztem fontos, h az otthoni izekhez szokjon hozza, de nem ordogtol valo az uveges sem ha ugy jon ki a lepes. Mindig van itthon par uveges, ha epp nem tudnek fozni, vagy uton lennenk ( most nem aktualis🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙄🙄🙄😭)
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

Házival.

Volt időm, volt kedvem, és olcsóbban is jöttünk ki. Az meg, hogy megbízhatóbb, azt eléggé cáfolnám. Pont a múltkor adtam a gyereknek üveges bébiételt, amit utána visszahívott a gyártó, mert mérgező anyagokat találtak benne. Hát egy jó kis szívrohammal mentem a sürgősségire a gyerekkel.

Akinek nincs egy 4-6 hós baba mellett ideje főzni, az nem tudom mit csinál otthon.

Egyébként nem vagyok egy bio anyu, ha nincs kedvem főzni, vagy megyünk valahová, énis előpattintom az üveges bébiételt, de azért mikor még fél éves volt a gyerek bőven volt időm a főzőcskézéssel pepecselni.

9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha es reggel legyartom az egesz napi menut neki (8 hos, meg puresetveszik), igy nem pepecselek sokat.
2020. ápr. 14. 20:59
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Vegyesen. A babám az üvegesekből kizárólag a gyümölcsöket eszi, így azt szoktam neki venni rendszeresen. Ebédre azt eszi amit mi.
2020. ápr. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!