Mennyi idos volt a babatok mikor ugyan azt ette mint ti?
Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 15:53
1/11 anonim válasza:
Kb 13 hónapos. Azelőtt nem tudott rágni-nyelni és félrement neki.
2/11 anonim válasza:
Kb. 8 hónapos. Illetve már 4-5 hónaposan nem főztem nekik külön, abból kapott, amit magunknak főztem. Vagy a levesből, vagy a főételből.
3/11 anonim válasza:
Blw-tünk a fiammal, 7 hónaposan kezdtünk vagyis onnan.
Nem úgy kell elképzelni, hogy a gyerek chilis babot evett pacal pörköltel és málnaszörpöt gurított utána, hanem hogy úgy főztem hogy egy kisgyerek számára is fogyasztható legyen. Csökkentett só tartalom, ízfokozók és adalékanyagoktól mentes alapanyagok, fűszerek, stb.
4/11 anonim válasza:
11-12 hónaposan mindegyik teljesen azt ezte, amit mi. 😊
5/11 anonim válasza:
15 hónapos kora körül.De elvileg 1 éves kortól már ehetné ha nem erősen magyarosan fűszerezve esztek.Nálunk előbb páromnak kellett megszoknia a gyengébb fűszerezést:D
6/11 anonim válasza:
Első gyerek 2 éves korától. Ő nem "átlagos" gyerek.
A kicsi 11 hónapos. Egy ideje azt eszi. Vagy inkább én az övét, mert azért pl: sushit nem adok neki, de ma pl: pirított máj volt krumplipürével, uborkával és azt ette ő is.
8/11 anonim válasza:
10 hónaposan már egész biztos, de pontosan nem emlékszem.
9/11 anonim válasza:
Szintén blw, 6 hónapos korában kezdtük a ht-t, azzal amit mi ettünk.
10/11 anonim válasza:
Ez inkább egy folyamat, mondjuk 10-12 hónap között alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!