Ti adnátok egy másfél éves gyereknek este egy szelet
tortát?
Figyelt kérdés
Vendégségbe megyünk a sógornőmékhez és a drága anyósom nem érti meg hogy a kisfiamnak nem fogok lefekvés előtt tortát adni. Most töltötte egy pár hete a másfél évet. Nincs még étel allergiája de akkor is, még efy csomó dolgot nem ehet attól hogy ennyi idős.
Csokitorta, dobos- és oroszkrém torták lesznek. Mind házi de akkor sem akarok adni a kicsinek max 2 falatot a tésztájából. Erre forgatta a szemét, meg hogy de nem lesz benne semmi olyan. Adjak neki mert hogy az milyen dolog.
Nem vagyok ilyen tiltó anya típus kapott már túró rudit, kekszet pudingot, meg sütit amit én készítettem, de más tortáját nem tudom hogy készül, sőt estére nem adok neki, mert teljesen felpörög tőle. De nem érti meg.
Ugy került szóba hogy sógornőm intézi a tortát és anyós felhivott ezzel hogy ilyen ízek lesznek. És ő hozta fel hogy a gyereknek adjunk.
Persze hogy intézkedni fogok ha kell. Nem olyan nagy dolog inkább a vélemények érdekeltek volna. Köszi :)
2020. febr. 25. 09:52
32/37 anonim válasza:
Ha ennyire problémás a pereputty, mondd meg, hogy köszönitek a meghívást de nektek késôi a 7 órás kezdés, nem mentek el. Probléma megoldva. Maximum megsértôdnek, de nem hiszem, hogy ez akkora veszteség lenne.
2020. febr. 25. 09:59
33/37 anonim válasza:
Hát ha csak a vélemény érdekel, nem a probléma megoldás, akkor igen igazad van. Rohadt bosszantó, hogy mondasz Á-t, akkor feszt a B-t csinálja valaki a te gyerekeddel kapcsolatban. Nekem spec eszembe sem jutna. Más gyerekénél ha az anyukának van egy kérése vagy akár háklija valamire, akkor azt ráhagyom és úgy csinálom. Nem fogok ezen vitatkozni. De nem is vagyok anyós.
2020. febr. 25. 10:25
34/37 anonim válasza:
Tegnapelőtt ment egy műsor a da vinci learningen amiben kísérlettel cáfolták azt a hiedelmet hogy a cukortól "bepörög" a gyerek.
2020. febr. 26. 04:11
35/37 anonim válasza:
Mondjuk én 7-kor kezdődő programra tényleg nem vinném.
2020. febr. 26. 07:37
36/37 anonim válasza:
Egy tipp amit sógórnőm csinált 1 éves fiával,hasonló szituban. Gyerek az ölében,elkezdi etetni a picit a csokitortával. Adott neki 1 kis falatot,amíg a gyerek rágódott rajta ő evett belőle vagy 4 nagy falatot. Majd újra 1 kis falat a picinek addig ő már majdnem be is lapátolta( persze ne feltünően gyorsan) majd megmutatta a picinek hogy a tortába bele is lehet nyúlni ekkor azzal volt elfoglalva a pici hogy mindent szétkenjék,addig belapátolta az egészet anyuka. Tortaszelet elfogyott, gyerek evett 2 kiskanállal ami persze nem tűnt fel senkinek mert az egész arca ,keze tiszta maszat volt. Próbáld ki hátha bejön.
2020. márc. 1. 06:17
37/37 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most nézem hogy elég régi a kérdés gondolom már meg volt a buli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!