Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Honnan tudhatom, hogy nem...

Honnan tudhatom, hogy nem iszik eleget?

Figyelt kérdés

1 éves lányomat én nem itatom gyakran, és az egyik rokonom állandóan ezzel idegesít, hogy mennyit iszik? Ha csak egy picit nyekken már rámszól, hogy biztos szomjas meg ilyeneket..

Iszik még egy nap 2* tápszert, az 2*160 ml vízből van, az már 320 ml.

Mellete minden nap eszik szinte leveses ételt, vagy tejpépet vagy valami ilyesmit amiben szintén van kb 2 dl víz..

Ezen felül még ami csak folyadék tisztán 1-1.5 dl-t iszik meg kb.

Ez kevés lehet? Nem száraz a bőre egyáltalán, és mindig tele van pisivel a pelusa. Többet kellene neki adnom?

2020. febr. 10. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég. Ha van bőven pisi, akkor nincs gond.

Én tartok a lakásban több helyen is vizet a babámnak és ha szomjas, akkor kiszolgálja magát.

2020. febr. 10. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tartósan nem inna eleget, a kutacsa besüllyedt volna. Gondolom nincs ilyen jellegű problémátok, máskülönben a védőnő, gyermekorvos jelezte volna.

Ez szerintem elegendő folyadék, a túl sok folyadék bevitel se egészséges.

2020. febr. 10. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is mindig ezzel piszkál anyám. Ugyanigy. Szerinte 10 percenkent kene itatnom es akarmi van azt mondja szomjas🤦🏽‍♀️eleget iszik nyugi
2020. febr. 10. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyéntől függ. Az én fiam 1.5 évesen 3 l-t ivott, orvoshoz vittem, féltem, higy cukorbeteg. De nem volt szerencsére, csak annyit igényelt. Most meg 4 évesen könyörögni kell neki, hogy igyon.
2020. febr. 10. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van elég pisis pelusa, akkor rendben van.
2020. febr. 10. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!