Van itt olyan aki nem csőrös pohárból itatta a babáját?
Figyelt kérdés
Meg nem is cumisüvegből. Rendesen pohárból már az elejétől. Van valami módszer amivel hozzá lehet szokatni. 5 hónapos tisztán anyatejes. Még nem tartunk ott, de nem szeretném majd hogy csőrös pohárhoz szokjon.2020. febr. 6. 19:13
1/10 anonim válasza:
Én svédpohárral kezdtem, abból gyönyörűen megtanult inni. Utána a rendes pohár már nem volt nagy változás, 7 hónaposan váltottunk, amikor már ő akarta fogni a poharat. Soha nem volt csőrös pohara.
2/10 anonim válasza:
Én amúgy a hozzátáplálásnál sima pohárból itattam, amíg harapta műanyag, aztán üveg pohárból.
Ettől függetlenül volt, hogy cumisüvegből kapott illetve most már kulacsból iszik.
3/10 anonim válasza:
Felespohárból ittak/isznak. Szerintem a legjobb a retro uveg kavespohar. A bolcsiben az van, jatszocsoport alatt ittak belőle.
4/10 anonim válasza:
Szívószálassal iszik
De csak amiatt mert azt nem kell kérnie
Kicsinek csak pohárból kapott, amikor szintén anyatej volt a fő folyadékforrása még..
Tud pohárból inni.. de a balesetek miatt utazáskor szerencsésebb volt a cseppmentes szívószálas.
Éjjel is iszik belőle ha megébred
De tud pohárból továbbra is nyilván
5/10 anonim válasza:
Mivel cumisüveget sose látott, nem akartam csőrös poharat se. Én sima műanyag pohárból itatom. Egyelőre még harapdálja, meg a víz egy része mellé folyik, de már kezd ráérezni. 1 hónapja kezdtük a ht-t, most lesz 7 hónapos
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket. Majd mikor már pancsol, én tanuló pohárra gondoltam neki. Addig meg megpróbálom műanyag vagy kávés pohárból. Ha az nem jön be akkor a svéd itatópohárral. Tényleg köszönöm mindenkinek
2020. febr. 6. 20:00
7/10 anonim válasza:
Amíg pici volt feles pohárból itattam
8/10 anonim válasza:
Sima műanyag pohàrbòl ivott az en kisfiam is. BLW-ztünk, kezèbe adtam, 2-3 x mellèment, ennyi pròbàlkozàsbòl megtanult inni belőle.
9/10 anonim válasza:
(4. Vagyok
Nálunk már 1,5 éves elmúlt...
Tanulópoharat nem szereti..
Idegesíti, hogy nem lát bele fentről 😅)
10/10 anonim válasza:
8-as: Mennyi idős volt amikor a kezébe adtad? Én még nem mertem odaadni a 7 hósnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!