Melyik a legjobb minőségű üveges bébi étel?
A hamanék vagy mi is a neve, az se túl jó kB hetente olvasom hogy már megint műanyag, fém van benne stb. A legalja a gyerekkajáknak. A kecskemétivel mi a baj? Nem adtam még a fiamnak de arról sose volt semmi rossz hír
Én adok neki üvegeset is, pl ha olyan gyümi vagy zöldség kerül bevezetésre ami épp nem terem, hipp tényleg nagyon jó, én is azt veszem. Szerintem a Rossmann vagy dm saját márkásával sincs gond, ezek a bio üvegesek elég nagy ellenőrzés alatt készülnek, egyszer volt szerencsém egy ilyen üzem látogatására a munkám során, nagyon szigorú szabályok szerint készülnek. Bár az otthoni saját készítésű lenne a legjobb, de ha úton vagyunk stb, azért akkor kap üvegeset nyilván.
A Kecskemétiből sem mind tartalmaz cukrot, csak az amin fel van tüntetve...
Igazából mindegy melyiket adod, mindegyik jó a babának. A Hipp se biztos hogy jobb az Univernél, csak drágább mert meg kell fizetni a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!