Milyen márkájú bébiétellel kezdjem el a hozzátáplálást? Melyik a legjobb?
Az én lányom csak a kecskemétit ette meg, de abból mindegy volt hogy milyen ízű.
Elsőnek azt ajánlom hogy gyümölccsel kezdj,almával, barackkal..
Hát, szerintem a legjobb amit te magad készítéssz neki, frissen!
Ez a legolcsóbb!
300 Ft kb. 1 üveges babyétel!
Az elején egy negyed, vagy fél üveggel eszik meg, de utánna tízóraira egy üveges gyümölcs, ebédre egy főzelék, vacsira is egy főzelék. Ez napi 900-1000 Ft!
Míg ha tízóraira leturmixolsz egy barackot almát körtét... Kb. 100 ft.
Ebédre mefőzöl egy burgonyát 1 répával, vagy egy kis tököt burgonyával, vagy cukkinit, brokkolit... 150 Ft, és vacsira is elég.
Na meg sokszor van, hogy rászokik a bolti ízekre, nem eszi majd az általad készítettet, na meg a bolti ki tudja hány hónapja, vagy akár 1 éve is már áll az üvegben!
Ha mentünk valahová üveges babyétel kapott a babám, de itthon mindig én készítettem, pláne hogy így nyáron kezdtük a hozzátáplálást, mikor minden frissen érik, és 200-300 Ft 1 kiló zöldség gyümölcs.
Havi szinten ha a boltit adod, rengetegben van, pláne hogy 6 hónapos kora után már a tápszert sem írják fel receptre, heti 1 doboz ment el, ami 2000 Ft, + heti 1 tejpép, ami 600ft, és még ha csak napi 2 babyételt eszik , akkor is havi 30.000 Ft, + a pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!