Mit tudnék adni neki?
Sziasztok
15hónapos kislányom 2hónapja hagyta abba a szopizast
Azota a tejben levo ásványi anygokat probaltam mar neki potolni
Tapszerrel egyaltalan nem fogadja el
Tej alapu junior italt egyik felet se issza meg!
Probaltam 2.8as tejet azt is eltolja!
Mit lehet adni neki anyatej helyet? Tejpotlasra?
eszik tejfolt,sajtot,turorudit!
De azok erre a celra nem megfelelok!
Tudnatok ajanlani valamit?
Az ásvanyi anyagokat!
A védőnönk szerint(sajt,turo,tejfol)feldolgozz tejtermekek es nem tartalmaznak asvanyi anyagokat ami a tejbe benne van!
A védőnő adja vissza a papírjait. Kavar van a fejében, összekeveri a nyers zöldség/gyümölcs főzés során történő vitaminvesztését a tejjel.
A tejből minden fontos dolog ott van a feldolgozott termékekben. A savóval lesz kevesebb a sajt a tejnél, amiben fehérje van főként. De gondolom eszik húst a gyerek.
Én komolyan nem értem az aggódást a tej miatt. Az egyik gyerekem tejfehérje-érzékeny, ezért miután már nem ivott tápszert (1 éves korától), nem volt tejtermék az étrendjében (kivéve rövid terheléses időszakokat). Eszik sokféle ételt, jó az étvágya, emésztése, nincs semmiben hiánya. 7 éves most, szépek és korának megfelelőek a fogai, minden jel szerint teljesen egészséges.
A te kislányod kap tejtermékeket, ezekben minden benne van, ami a tejben (a sajtban, túróban még koncentráltabban is), kivéve talán a laktózt, de az egyáltalán nem egy fontos tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!