Ha a glutént 4-6 hétig kell bevezetni, akkor ez idő alatt nem is lehet semmi újat adni a babának? Tehát 4-6 hétig adjam neki mondjuk a már bevezetett gyümölcsöket egyre több belereszelt babakeksszel pl?
Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 09:13
1/7 anonim válasza:
Én ilyet még nem hallottam. Én 3-4 nap alatt vezettem be.
2/7 A kérdező kommentje:
Az első gyereknél én is..de most azt mondta a védőnő, hogy minimum 4 hétig kell..
2019. okt. 14. 09:33
3/7 anonim válasza:
Ugyanúgy csináltam, mint a gyümiknél/zöldségeknél. 1. nap pici gabona a gyümibe, 2. nap pár falat kenyér, harmadik nap rendesen besűrítettem a gyümit, negyedik nap főztem zabkását fele zab, fele 7 gabonás péppel.
4/7 anonim válasza:
13 hónap van a gyerekek között, ha minden ajánlást betartanék, becsavarodnék. Ugyanúgy csinálok mindent a kicsivel, mint a naggyal, nem érdekel a védőnő. 😊
5/7 anonim válasza:
Jaj én milyen nagyokat mosolygok ezeken. 🙈 Csináld úgy ahogy te a legjobbnak gondolod a mai álláspontok figyelembevételével.
6/7 anonim válasza:
Úristen egyre hosszabb ez a gluténbevezetési idő. A nagynál pár nap volt, a kicsinél is tartottam, de akkor hallottam,hogy3-4 hetig kell. Most 4-6 hét? Jövőre 2hónap lesz?
Nem hiszem, hogy 3-4 nap alatt ne jönne ki az allergiás reakció, szóval felesleges ennyire elóvatoskodni a dolgokat. Arra figyelj, ha kapja, minden nap kapjon egy keveset.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tele már a hócipőm, hogy ami egyik évben ajánlott az a köv. évben a sátántól való dolog.
2019. okt. 14. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!