Eszto18 kérdése:
Milyen más ételt adhatnék neki?
Figyelt kérdés
5 hós kora óta adom neki a főzelékeket persze mindent a maga idejében vezettem be az étrendjébe. Most 1 éves és 1 hós és 3 foga van csak a kislányomnak. Nem akarja enni már a főzelékeket husival. Nagyon sokféle főzeléket csináltam neki. De ahogy már említettem 5 hós kora óta kapja őket megunta és már akármelyiket csinálom neki nem akarja megenni. Nem tudom mit csináljak neki mert a husit valahogy be kellene jutatni a szervezetébe meg hát főttétel ebédre elengedhetetlen. Tojást sajtot ilyeneket már eszik. Reggelire vagy vacsira de ebédre nem tudom mi mást csinálhatnék neki főzeléken kívül Milyen más ételt adhatnék neki? Vagy recept tipeket is szivesen fogadnék.2019. szept. 1. 22:06
11/11 A kérdező kommentje:
Igen kenyeret is szoktam bele morzsolni neki. De végüli is igen az is darabos. :)
2019. szept. 3. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!