12 hónapos korig 100% kizárólagosan anyatej?
KialakulHAT ételallergia, válogatos, keveset evő gyerek lehet belőle. Legalábbis környezetemben ezt látom.
Azt gondolom,azért szenvednek sokan a hozzátáplálástól,mert 6 hosan kezdik, ekkor pedig már alakul az akarata, alakul az éntudata. A püré pép nem folyik, nyelni kell, lassú. Sokan almával kezdik, alapvetően ez egy savas gyümölcs, elveheti a gyerekek kedvét az evéstől.
Én 4 hosqn kezdtem mind2 gyereknél a ht-t, áldom az eget, hogy mindent jól fogadtak, és megettek a kezdetektől. Ha valami nem ízlett neki, 2x kínáltam aztán nem.
11-es: nem azért kezdtem 6 hónapos a ht-t, mert 4 hónapos korában nem tudtam volna elkezdeni. Azért kezdtem akkor a ht-t, mert akkor érett meg rá leghamarabb a gyomra. Azzal a dumával, meg hogy anyaink minket hogyan és mivel, mikor etettek, már eleve ott butaság, hogy hála istennek, a mai információáradatban a normalitas talaján, utánanéztem a dolgoknak. A fiam gyönyörűen eszik mindent, kanállal, villával, 13 hónapos kora óta. Darabos, vagy nem, ugyanúgy elfogadja.
Magyarul baba, gyerekfüggő, hogy mit fogad el és milyen evő lesz az adott gyerek. Pl a párom ahányszor beleerőltettek valamit, annyiszor hányta ki sugárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!