Szülés után a szex meddig fáj?
Figyelt kérdés
2 hónapja szültem,próbáltunk párommal többször együtt lenni,de nagyon fáj.Olyan mintha a szüzességemet vennék el.Meddig fog még fájni?Vagy próbálkozzunk egyszer csak el múlik?2010. júl. 11. 13:21
1/7 anonim válasza:
Nekem 3 hét után sem fájt. Persze a férjem gyangéd volt és kíméletesn csináltuk.
Szerintem beszéld meg orvossal.
2/7 anonim 

válasza:

Menj el az orvosodhoz, és mondd el, hoyg mi bajod van - ugyanis erre van megfelelö krém, amivel nem fog fájni. Egyébként a gátmetszés helye érzékeny és feszül, ezért fáj, pár hónap is beletelik, amig magától rendbejön.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a metszés fáj,hanem belül az izmok.Az orvos elmondása szerint jó szülés volt,nem sérült semmim.Párom nagyon óvatos hagyja,hogy én irányítsak.
2010. júl. 11. 13:40
4/7 anonim 

válasza:

Akkor is jó, ha az orvoshoz fordulsz, mert neki van ilyen téren tapasztalata.
5/7 anonim 

válasza:

Furcsa, Nekem sosem fájt szülés után a szex (igaz, nem volt gátmetszésem). Szerintem menj másik nőgyógyászhoz, mert nem tartom normális dolognak azt amit leírsz.
6/7 anonim 

válasza:

Nem lehet, hogy azért fáj, mert félsz, hogy fáji fog? Az első nekem is fájt, nagyon, de a másiknál próbáltam ellazulni, jobb volt. Utána már semmi bajt nem okozott. használjatok sikosítót és akkor történjen a behatolás, ha már nagyon be vagy indulva.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem csak az első 2 fájt, az is csak rövid ideig, ahogy egyre jobban "belemelegedtem", már nem fájdalmat éreztem... Itt lehet a gond, félsz, nem lazulsz el, nem élvezed. Síkosítót szoktak még ajánlani, de szerintem fejben van a gond inkább. És ha a behatolással várnátok? rengeteg petting, orgazmus után könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!