Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az anyatej...

Mit gondoltok az anyatej ékszerekről?

Figyelt kérdés
Számomra furcsa "őrület", megmondom őszintén. Nem ítélem el, aki ilyet csináltat, csak érdekel, ti mit gondoltok erről? Csináltatnátok?

2019. júl. 18. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Hogy lehet egy szoptatas undorito..😱

jezusommm

2019. júl. 18. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Inkább sperma ékszert hordanék.
2019. júl. 18. 20:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát sperma ékszert sem hordanék. Aztán majd a gyerekeim kérdezik, anya ez milyen kő a láncodban?

Amúgy szerintem sem undorító a szoptatás, nem kellemes, de közel sem undorító.

2019. júl. 18. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Nincs bajom a szoptatással de nem vagyok ilyen szoptatásnáci, hogy az kötelező mindenáron. 8 hónapig szoptattam a kislányomat de eszembe nem jutott volna ilyet csináltatni, ez bizarr. Én Horváth Évánál láttam ilyen amúgy pár hónapja és akkor is megrökönyödtem. Annyi marhaságot találnak már ki komolyan amivel le lehet egy kis pénzt gombolni az emberekről. Ez is, gondolom bekeverik átlátszó akrillal vagy valami gyantával az anyatejet és raknak rá egy medálkapcsot, de a sok anyatejista szórja csak rá a pénzét ha ettől jobban érzik magukat. :D
2019. júl. 18. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Apukám ak meséltem, azt mondta ő meg csinál apatej ékszert.

:)

2019. júl. 18. 21:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó 😂😂😂 Páromnak is ez volt a reakciója, a többit inkább nem mondanám, nehogy ötletet kapjanak.😂
2019. júl. 18. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát, én szoptatáspárti vagyok, 2 évig szopott a nagyobb gyerekem, most szopik a kicsi is, de ez a szint egy kicsit elborult már nekem, amikor ennyire bele vannak buzulva valamibe.
2019. júl. 18. 22:31
 18/18 anonim válasza:

A szoptatás az természetes,az elején vagy ha valamit nem jól csinálunk fáj is. Abszolút nem gusztustalan, ez a táplálás,akkor az is gusztustalan ennyi erővel mikor pl húslevest eszel vagy hamburgert, tortát... 😅

Egyébként ez egy emlék,az anyaságról, ez miért olyan meglepő vagy megrendítő? A szülés is ennyi erővel gusztustalan és fájdalmas, mégis azt mondják hogy szép..

Na de hogy tovább borzoljam a kedéjeket: van kegyeleti ékszer, miből? A halott hamvából, na ez a túlzás, mégha mindig is szeretnénk hogy velünk legyen a szerettünk.

2022. máj. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!