Nekünk nem jár a TB szerint ingyenesen. Nagyon kevés tejem van és a tápszertől kiütéses a gyerek. Van, aki adna (megvan minden szükséges vizsgálata), de nem akar pénzt kérni érte. De szerintem ez azért nem fer... Mennyit kellene fizetnem érte, hogy mégis megérje mindkettőnkenk?
Ha nem kér pénzt akkor szerintem ne erőltesd, inkább vegyél nekik valami ajándékot ami mondjuk jó lesz az ő gyerekének vagy ilyesmi! Akár a végén majd egy nagyobb dolgot amire szükségük van.
2016. márc. 8. 09:43
2/8 anonim válasza:
nálunk ha valakinek sok a teje, az ingyen adja oda az anyukának és a védőnővel kell kitöltenie egy papírt és literenként 1800 ft ot fizetnek az anyának.
az én fiamnak volt tejtesója, és így működött.
2016. márc. 8. 09:49
3/8 anonim válasza:
De arra figyelj, hogy hasonló korúak legyenek a picik, akitől kapod a tejet.
Szerintem is vegyél a gyereknek valamit.
2016. márc. 8. 09:52
4/8 anonim válasza:
Én is tejleadó voltam.1800 ft volt litere.Miután elmúlt a kislány 6 hós,már nem írták fel receptre.Én utána is adtam nekik,mert a kislány nagyon tejes volt.Nem fogadtam volna el pénzt,de jól esett mikor hoztak egy doboz pelenkát.Arra mindig nagy szükség van.
2016. márc. 8. 09:58
5/8 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdezem, mert tudom, a TB 1800 Ft-ot ad literéjért. Kereshetne olyan anyukát,akinek kifizetné TB. Nekem viszont ennyi pénzem azért nincs...
2016. márc. 8. 10:21
6/8 anonim válasza:
Lehet nincs szüksége a pénzre.Szerintem fogadd el,ha szívesen adja,és vegyél valamit a babának.
2016. márc. 8. 10:44
7/8 anonim válasza:
Szerintem is fogadd el, ha ingyen adja. Max 4 hónap korkülönbség lehet a donor anyuka babája és a tiéd között, erre figyelj oda.(Én is tejadó voltam, innen tudom)
2016. márc. 8. 11:38
8/8 anonim válasza:
Fogadd el, és örülj, hogy ilyen ismerősöd van, aki nem csak az üzletet látja ebben.
Szerintem nincs reális ára, nem lehet, hiszen úgy kellene hogy járjon minden babának, mint mondjuk a közgyógy-os gyógyszerek... hiszen alapvető szükséglet, és ezt kellene inkább előnyben részesíteni a tápszerrel szemben mindenhol.
amit megtehetsz, hogy kedveskedsz anyukának, pl kis csokival, gyümölcslével, friss gyümölccsel, vagy a babának valami aprósággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!