Mit gondoltok az anyatej ékszerekről?
Figyelt kérdés
Számomra furcsa "őrület", megmondom őszintén. Nem ítélem el, aki ilyet csináltat, csak érdekel, ti mit gondoltok erről? Csináltatnátok?2019. júl. 18. 18:35
2/18 anonim válasza:
Fúj. Nem tudtam, hogy ilyen létezik, de sztem iszonyú beteg és gusztustalan. Persze meg sem lepődhetnék, mikor már az is normális, mikor valaki a 6 éves gyerekét is szoptatja.
3/18 anonim válasza:
Gusztustalannak tartom. Épeszű ember nem hord magán testnedvbol készült ékszert. Pláne nem a sajátját. Mi értelme van annak?m
4/18 anonim válasza:
Én sem vagyok róla pozitív véleményen. Megint vmi hülyeség, amivel hülyítik a jó népet... Semmi értelmét nem látom.
5/18 anonim válasza:
Szerintem érdekes
Bár most olvastam el mi ez, eddig nem hallottam róla...
Nem undorít.. Kèpek alapján tudnak szépek lenni, nem
Látszik, hogy anyatej..
Magamnak mindenesetre nem kellene, pedig semmi bajom az anyatejjel, szoptatok is éppen
8/18 A kérdező kommentje:
Nem reklám. Csak olvastam egy cikket a napokban, hogy ez micsoda őrület manapság, és ezt még hírességek is csinálják. Plusz babahaj mesálokat is csinálnak. Nekem ez furcsa, mert oké, jó dolog a szoptatás, de nem biztos, hogy járkálnék anyatejjel a nyakamban, vagy a karomon. Ennyi erőből tehéntejből, vagy tápszerből is csinálhatnának ilyet.
Én mindig meglepődöm az ilyen új hóbortokon.
2019. júl. 18. 19:46
9/18 anonim válasza:
Undoritó mint ahogy a szoptatas is
10/18 anonim válasza:
A férjük spermáját esetleg nem szeretnék ékszerbe foglalni? Kb.ennyire tartom bizarrnak ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!