Mi legyen az ikrek neve?
Most vagyok 14 hetes, és kiderült, hogy ikreket várok. Már van egy lányunk Szaffi, 7 éves és egy fiunk Dante, 2éves. Próbálunk hasonló neveket keresni, de a nemüket még nem tudjuk.
Családnév Rengeteg.
Válaszokat előre is köszönöm💙
Rengeteg Szaffi és Rengeteg Dante?
Akkor valami hasonló kaliberű nevet ajánlanék, az idiótaságot kulonosen nem szabad nélkülözni, például: Szifon és Csaptelep
Nátán és Ruben
Sába és Véda
Száva és Szelim (lány - fiú páros)
Árven és Ármin
Ében és Éden
Lana és Nara
Benjamin és Arisztid
Denisz és Szofia
Hú, hát első sorban az a véleményem hogy aki ennyire irodalmi eredetű neveket ad a gyerekének az biztosan van annyira kreatív hogy a két újoncnak talál nevet a kedvenc könyveiből :) A Dante egyébként szép, ismerek ezzel a névvel felnőttet, ő jut róla eszembe.
Nekem ezek a nevek ugrottak be, olvasmányaimból: Alíz, Aida (bár ez Verdi operája, de mondhatjuk irodalminak), Aria, Alia vagy Álea, Bella, Auróra, Eponin, Elmira, Hermina, Luna, Titánia vagy Titanilla, Zora...
Trisztán, Artúr, Dorián, Rómeó, Valentin, Szilas, Edmund, Anton..
Bevallom a Dante miatt nekem egyből a Beatrix és Vilmos jut eszembe, (a Szaffit nem részletezem:D) de ha nekem irodalmi alkotások után kéne elnevezni a gyerekeim akkor így nézne ki:
Esztella és Lídia
Dorián és Olivér
Esztella és Olivér lenne
Ki a tokom nevezi el Dantenek a gyereket? Mi lesz azzal a gyerekkel? Nem csufoljak?
Kesobb elolvassa a konyvet tuti le-basz ket pofont anyanak..
Zeusz es Hadesz..
Aphrodite es Helena.
Ezeket engedelyezik vajon?
Igazabol szavakat nem talalok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!