Mi legyen az ikrek neve?
Most vagyok 14 hetes, és kiderült, hogy ikreket várok. Már van egy lányunk Szaffi, 7 éves és egy fiunk Dante, 2éves. Próbálunk hasonló neveket keresni, de a nemüket még nem tudjuk.
Családnév Rengeteg.
Válaszokat előre is köszönöm💙
Mi is ikrek vagyunk a tesómmal. Bátyám 4 perccel idősebb mint én.
Szüleim 2 fiút vártak. Így a név Dénes és Gyenes lett volna.
Bátyám Dénes lett, majd jöttem én. A doki közölte, hogy nem lehetek Gyenes mert az fiú név. Találjanak ki lánynevet. Dénes női párja a Dionízia . Így Dionízia lettem. De mindenki becézz minket. Bátyámat mindenki Dininek hívja , engem mindenki Diónak.
Gyerekkori barátnőm 3 éve szülte az ikerlányait. Blanka és Bianca lettek.
Nem tudom észre vettétek e de nem a már meglévő gyermekeim névét szeretném ha bírálnátok, hanem a jövendőbeliknek keresni, az pedig, hogy kinek mi a szép név, illetve hogyan nevezi el a gyerekét.
Lényeg, hogy irodalmi témájú neveket keresünk
Lotti és Kitti
Benett és Lionel
A Szaffi és Dante névből kiindulva.
Utolsó, ha az első kettőnek ritka neve van a másik kettőnek ne legyen tucat...
Én nem adnék normális nevet ezeknek se nehogy a már meglévők megharagudjanak rájuk amiért velük kiszúrtatok.
Lorenzó-Dzsúlió
Doloróza-Sánel
Armandiana-Armandó
Lüszi-Leonidász
Árven-Ájlin
Frodó-Bardó
Atosz-Aladin
#7 én a hangzást vettem figyelembe nem a gyakoriságot.
És ami azt illeti, a lányom ovijában van Szaffi és Dante is. Ráadásul nem cigányok.A
Semmivel sem rosszabb egy Szaffi, mint pl. (az általad gyakori nak tartott) Lotti vagy Kitti. Ugyan is mind a három macskanévkét is gyakori. 😁
Gandalf - Frodó
Demóna - Piroska
Irodalmi, mert mindegyik benne van egy könyvben. Oszt csókolom 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!