Mi legyen az ikrek neve Bata vezetéknévhez? Leila és Elza vagy Andrea és Zsófia?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 17:02
1/19 anonim válasza:
Nekem a Leila és Elza jobban tetszik.
2/19 anonim válasza:
Én az Andrea, Zsófiára voksolok.
3/19 anonim válasza:
Én ebből az Elza-Zsófia párost választanám... :) A Leila nekem idegen, az Andrea meg öreges.
4/19 anonim válasza:
Leila fura, egyaltalan nem tetszik!
Andrea oreges
Zsofia tomeg-tucat-gyakori es nem is tetszik, inkabb Szofia!
Es az Elza, imadoom! Nagyon aranyos es bajos, csajos nev!❤ erre voksolok!
De persze a ti dontesetek!
Majd ird meg mi lett a baba neve!
Gratulalok! Jo egeszseget!:)
5/19 anonim válasza:
Utolso vagyok!
Ha a Szofia egyaltalan nem tetszik akkor Zsofia-Elza!:)
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :))
2017. jan. 2. 17:23
7/19 anonim válasza:
Ezek közül egyedül a Zsófia normális név. Az Andrea azt jelenti férfias. A Leila arabul sötét, az Elza Jégvarázs szereplő sok embernek. Ráadásul egyik név sem illik a másikhoz. Nem kell túl hasonlónak lenni, de azért ne egy Réka, Kiara szintű párosítás legyen.
8/19 Noisy23 válasza:
Nekem személy szerint a Csilla meg a Patricia tetszik még,én ezeket adnám, amúgy az 1. páros hangzik jobban :)
10/19 anonim válasza:
Elza-Zsófia tetszik. :)
De a te párosításodból inkább a Leila-Elza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!