Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babalátogatóba megyek. Mit...

Babalátogatóba megyek. Mit vigyek a nagytesónak, a család 4 éves kisfiának?

Figyelt kérdés

2019. júl. 15. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk most a hot wheels a sztár, mindenbe az a kedvenc, vagy egy menő társasjáték, pl nálunk most a kedvenc az építs vagy bumm, meg intelligens gyurmák is nagy kedvenc, slimeokról hál isten enyém leszokott.
2019. júl. 15. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Homokozó játék nálunk abból nem lehet elég, nagyon szereti. Mesekönyv, autó is menő a fiamnak
2019. júl. 15. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Vízipisztolyt. Nyár van. ;)
2019. júl. 15. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Babalátógatóba megyek én a nagyobb gyereknek kisebb ajándékot szoktam venni, max tényleg egy darab kisautó, vagy csoki, vagy valami korban ici pici dolog.
2019. júl. 15. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Pici lego, homokozo, valami auto, munkagep. Fiam most a traktor manias. Ha lehetne akkor apa traktorjaban aludna enne jatszana. Az agyaban egy muanyag traktorral alszik.

Traktor mese, traktoros tanyer, villa, pohar, homozo keszlet. Ugy erzem egy nagy zold traktort jobban szeretne mint engem :D

2019. júl. 15. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én egy tábla csokival mindig maximálisan megvoltam elégedve. Igaz, hogy sose ehettem meg egyszerre, de megvoltam vele elégedve. Ha játék kell a neki, a szüleit fogja értesíteni, ne félj.
2019. júl. 15. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Én úgy indultam neki nemrég, hogy mi az, amire a picinek/mamának szüksége van, és mi az, aminek anyuka szerint a nagyobb örülne.

Így lett, hogy végül pelust a picinek és egy kirakóst vittem a nagyobbnak.

Vannak sztenderdek, de pl ez a kissrác a kirakóst imádja jobban. Autózni is szokott, azzal sem lőttem volna mellé, de ez most abszolút siker volt.

2019. júl. 16. 07:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Kisfiúnak autó vagy labda mindig jó, és sohasem elég ;)
2019. júl. 16. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!