Miért akar sok mindenki görcsösen gyereket? Gyerek nélkül nem lehet élni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 14:29
11/15 anonim válasza:
Szomorú milyen sok a megkeseredett ember 😥 (pl #10)
A görcsösség pedig adódhat azokból amiket már írt valaki (vetélés, sok ideje próbálkoznak)
Vagy csak egyszerűen vágynak rá. És mivel gyarló az ember így amit szeretne, azt azonnal szeretné.....
12/15 anonim válasza:
„ Mert a gyerek nélkül kijönnek a párkapcsolati gondok, amiket elfedett volna a gyerekvállalás.”
Hát, nem tudom, szerintem a gyerekvállalásnál jönnek csak ki igazán a gondok! Szerintem a legnagyobb butaság, amikor valaki azt gondolja, majd a gyerek megoldja a párkapcsolati problémáit.
13/15 anonim válasza:
Mert a nő gyerek nélkül értéktelen.
14/15 anonim válasza:
Utolsó ha így gondolod akkor te gyerekkel is az vagy. Mivan azzal akinek nem lehet vagy nem akar? Selejtesek vagy hogy gondoltad?
15/15 anonim válasza:
Állami támogatás állhat egyrészről a háttérben , másrészt a magyarok körében eléggé elterjedt , hogy basznak vállalni a felelősséget a saját életükért , nimcsenek céljaik , se terveik , ezért szülnek egy gyereket mondván ,hogy a felnevelése lesz a szülő életcélja. Csak azzal nem számolnak el , hogy mivel nem hiteles szülők , a gyerekeiknél a saját szenvedéseiket ia végigfogják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!