Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhességtől rekeszizom...

Terhességtől rekeszizom sérvem lett? Elképzelhető?

Figyelt kérdés

Mióta szültem azóta a bal oldali bordám alatt erős izomláz szerű fájdalom alakul ki mindig mikor hirtelen felülök.

Utánaolvastam hogy a terhességtől a gyomrom egy kis része felcsúszhatott a bordákhoz és emiatt úgye mikor felülök a gyomrom megnyomja a bordám és ez tud iszonyat benyilalni.

Tényleg ez a gyomorszájon ütöttek meg izomláz keveréke a fájdalom szóval valószínű hogy az.

Ugye nem tudja a bordám kilyukasztani a gyomrom?

2019. júl. 14. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez inkább szétnyílt hasizom

( nemcsak lenn nyílhat szét)

Nekem is van, ott rúgdalt a baba, plusz préselték ki belőlem.

Rtm tornát javasoltak nekem

2019. júl. 14. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

"a gyomrom egy kis része felcsúszhatott a bordákhoz"

Jártál te biológia órára valaha?

Menj el belgyógyászati szakrendelesre, nezesd még magad.

2019. júl. 14. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Szetnyilt hasizom?

A hasam ugynaoylan kockás mint amilyen volt

2019. júl. 14. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
*ugyanolyan
2019. júl. 14. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem változott csak a hasizomlázszerű fájdalom volt a jele koncentrált ponton

Nem is jutott magamtól eszembe, egy klasszikus szétnyílt hasizmos hívta rá fel a figyelmemet...

Egyébként a sérv sem tud a zárt izmon átjönni

2019. júl. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!