Átokkeserű a trend it upos rúzsom amit minden nap a számra kenek. Ma is sikerült lenxalnom egy keveset és lehet a kisbabám is kapott véletlen belőle. Gondot okozhat?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre nem eszem a rúzst hanem megnyaltam az ajkam és átokkeserű ízű.
Majd a kislányomnak is adtam puszit a szája mellé és nyalt belőle a nyelve hegyével. 😑
2019. júl. 13. 12:00
21/23 anonim válasza:
Jajj, ne aggódj emiatt, semmi baja nem lesz! :D Én baba-mama fotózára raktam anno piros rúzst a kislányom szájára, párszor lenyalta, semmi baja nem lett
22/23 anonim válasza:
kisült az agyam mára is.. köszi Nazzi.
23/23 anonim válasza:
Bírom, hogy bármit írhatsz, ha a szövegben szerepel a Nazzi szó, akkor már fel vagy pontozva. Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!