Milyen lelkivilága van annak a szomszédnak, aki a kerítésen véletlen átrúgott bőrlabdát kivágja és ordít a gyerekekkel?
És annak az anyának, aki leordítja 2 5 éves fejét, mert véletlenül megrúgták gumilabdával a 2 év körüli gyerekét???
Vannak primitív emberek.
Most őszintén? Mit foglalkozol ezzel? Ha azt írják itt hogy huhuú mekkora szemét állat az az ember, az oszt vagy szoroz a számodra, azaz a kérdésed valóban egy segítség- vagy tanácskérés? Nyilván nem. Szóval teljesen értelmetlen ezen nyaralnod.
Akkor érteném meg, ha mondjuk otthon történik és jogilag érdekelne, kötelezheted-e a labda kifizetésére a szomszédot. De most komolyan a lelkéről akarsz beszélgetni?
Mondok neked valamit!
3 gyerekem van. Jön a 4.
Betyár türelmes ember vagyok,egy sárga lapos mellett nőttem fel így ő felkészített a türelem tanulására.
Lényeg a lênyegben.
Vettem a gyerekeknek egy felfújható a házat 10ezer forintért. Felfújtam 1x szép volt. Tartott 1 hétig mikor ugrálóvárnak nézték és kipukkant. Megkerestem a 180 magas 2 oldalas kifordíthatós babahàzon a lyukat és beragasztottam. (Mellékesen hozzá teszem itt volt a medence buli is mikor vettem azt is fújkáltam majdnem egész nyáron) Na de! Ez a ragasztás 2 napig tartott mikor a lányom üvöltött hogy elromlott. Elmondtm 90x nem ugráló hanem babaház ahová beviheted a macit a tesód játszani szépen!
Még kaját csináltam természetesen ugrálás lett a vége akkor vártam 5 napot mire rászántam magam felfújjam. Megkeresni egy 2 mm-es lyukat is buli ha közben egy 1 éves üvölt a füledbe. Na de meglett. Ragasztottam. Ezt játszottam egész nyáron. Mikor is egy szép augusztusi délután felfújtam lemostam kinn és beragasztottam mindenhol. (már legalább 80 lyuk volt azon a xaron) Mire bevittem és hoztam a többi részét a puffogsz hozzá a gyerek a kis 18 kgs gyerek elkezdett ugrálni rajta és kész ott lett elegem és üvöltöttem és kivittem az udvarra és szanaszét vágtam a késsel a 10.000 ftos babaházat.
Mikor a férjem hazaért kérdezte miért van a kukába. Én meg mondtam mert betelt a poharam.
Most azt hogy te éppen elkaptad ezt a pillanatot az azt bizonyítja nincs jobb dolgod és valószínűsíthető hogy gyereked sincs. Vagy ha van akkor egy ming vázád van ami semmit nem csinál.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!