Átokkeserű a trend it upos rúzsom amit minden nap a számra kenek. Ma is sikerült lenxalnom egy keveset és lehet a kisbabám is kapott véletlen belőle. Gondot okozhat?
Ne értsétek félre nem eszem a rúzst hanem megnyaltam az ajkam és átokkeserű ízű.
Majd a kislányomnak is adtam puszit a szája mellé és nyalt belőle a nyelve hegyével. 😑
Szoktam én is sminkelni képzeld el 8as, de rúzst nem használok. Mindig is feleslegesnek tartottam.
Nem kötekedés, de ha keserű, komolyan ne használd Nazzi, nehogy baja essen a kicsikédnek, de tényleg. Pff...
Kérdező!
A rúzsban merül ki az igényesség ? Világ életemben ritkán használtam, ha mégis akkor a tetoválás típusút, ami nem ragad, nem mosódik el és lenyalni se lehet. 😉
Tényleg nem unalmas még ez a szájába tekert nazzizás? Meddig akarjátok még éltetni?
Kérdező... Ránéztél a szav időre? Szerintem sem normális, ha keserű, de a kérdésedre válaszolva akkor sem lehet baja a babádnak ennyitől.
Most nézem csajok ez egy Cartice rúzs és nincs rajta szav. idő valszeg lekopott..
De olyan gyönyörű színe van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!