Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több embertől hallottam már,...

Több embertől hallottam már, hogy a gyerek a világon a legjobb dolog, ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés
De akinek nincs, el se tudja képzelni, mennyire jó. Ez tényleg így van? És ha igaz, miért? Nekem volt kistestvérem, jó volt meg minden, de ennyi. Ha az embernek sajátja van, az ennyire más lenne? A gyerek tényleg mindennél jobb az életben?
2019. júl. 12. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
nem igaz
2019. júl. 14. 14:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez akkor nyer bizonyítást a kétkedőknél ha nekik is lesz gyerekük! Én szentül hittem h gyerek nélkül is lehet boldog életet élni, ez így is volt, így éreztem, így éltem volna. Boldog voltam. Aztán az élet úgy hozta h született gyerekem, az amit most érzek felülmúlja az akkori boldogságomat. Másfajta életet élek, megváltoztam. Már nem lennék boldog gyerek nélkül, tudva h milyen érzés, viszont ha nincs gyerekem nem hiányozna az érzés, és ugyanúgy boldogan élném az életem. Nincs rossz döntés, én mégis a gyerekes élet mellett teszem le a voksom, nyilván hisz már anya vagyok. 🙂
2019. szept. 28. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!