Több embertől hallottam már, hogy a gyerek a világon a legjobb dolog, ez tényleg igaz?
Változó. Pont, ahogy az 5ör irja. Amikor égedelem a nagy, és egész nap nyűgös a kicsi, akkor azon gondolkodom, hogy biztos ezt akartam? De mikor minden szuper, akkor meg örülök, hogy vannak.
A legjobb dolog mégis a párom, hiszen nélküle a gyerekek sem lehettek volna.
Igen
De egyben nagyon nehéz is..
Lesz, aki azt mondja mese habbal..
Nah... nekik nem való gyerek... De csak akkor derül ki, ha már van 😕
A legjobb és a legnehezebb dolog a világon.
Fantasztikus érzéseket váltanak ki az emberből. Valóban olyan fajta szeretet ez amit idáig nem éreztem. Pedig megvoltam róla győződve hogy a cicáimat úgy szeretem, mintha gyerekeim lennének. De nem. Közelébe sem ér. Viszont a pokol legmélyebb bugyrait is megéled velük.
A valódi fáradtságot eddig nem is ismertem. Pedig kórházban dolgoztam 300 órákat egy hónapban. Néha nagyon fáradt voltam. De csak azóta tudom mi az igazi fáradtság amióta gyerekem van. Én nem hittem hogy létezik ilyen mély fáradtság. Ahogy azt sem hittem, hogy azzal hogy anyává válok bekapcsol nálam egy aggódó gomb, amit lehetetlen kikapcsolni. Pedig néha nagyon szeretném, de nem megy.
Én az út elején járok 8 hónapos a fiúnk, de az, hogy már szándékosan meg tud nevetettni az számomra egy hihetetlen csoda. Időről időre csinál valamit amin elnevetem magam és utána szándékosan ismétli és figyeli a reakcióm. Tényleg egy csoda. De én is csak azt tudom mondani, hogy ezt bárki csak akkor érezheti ha már ott van. Viszont mint írtam a sok csodával jönnek elkepesztő nehézségek is.
Ez emberfüggõ, és szerintem fontos a neveltetés, hogy ki hogyan gondol a gyerekre. Én egyáltalán nem vagyok gyerekcentrikus, valószínű a családi hátterem miatt. Van aki meg nagyon. Gondoljunk bele mennyi mennyi negatív dologgal jár a gyerek. Nem kezdem el sorolgatni, aki nem látja be az tájékozatlan. Volt egy hosszú kapcsolatom, ahol mindig téma volt a gyerek. Kéne, nem kéne, jobb lenne, nem lenne jobb, érvek ellenérvek, pénz lakás család szaros pelenka az élet célja Isten ajándéka és így tovàbb éveken keresztül. Addig ment a huzavona amíg szakítottunk. Pedig szerettük egymást. Mégis a legnagyobb félelmem nem az volt hogy elvesztem õt, hanem hogy bejelenti, hogy terhes...
Na most már nem kell félnem, de itt ülök magányosan és gyakorira pötyögtetek. Így sem jó, de lehet jobb mintha belemegyek egy olyanba amit nem akarok. Aztán onnan nincs ám visszaút! Egy életre szóló döntés. Ha nem jön be végig kell szenvedned az életed.
De lehet csak magam vígasztalgatom...
"De én belevenném a férjemet is a képletbe."
Én pedig a feleségemet! Így együtt jó, feleség és két gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!