Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éjszakás műszak után hogyan...

Éjszakás műszak után hogyan tud aludni az apuka az otthon lévő kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy aki ilyen helyzetben van, mesélje el, mi a trükkje! :)
2019. júl. 12. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kb. csak a füldugó a megoldás :/ Lehet kapni “slim fit” füldugót, szűk füljárathoz. Én is használom és nagyon kényelmes (én ebayről rendelem, Mack’s Slim fit a neve)
2019. júl. 12. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Ha egyetlen fal és egy csukott ajtó van köztetek, akkor normális ember tud aludni - ha fáradt.

Aki nem tud aludni, az nem is fáradt.

2019. júl. 12. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunl az a menet, reggel ébredés, reggeli, pici mesézés, aztán ha már hangoskodna, elmegyünk boltba, játszótérre.

Hazaérünk, én főzök, ő "segít" a konyhába, játszik, fest, elszöszög valamivel.

Elkészül az ebéd, eszünk, utána szundi van általában du 4-5ig, aztán már párom is felkel.

Szóval igyekszem lefoglalni, kinti programot csinálni, férjem pedig szintén a slim fites füldugót használja/ta, mostanában olyan fáradt hogy beesik az ágyba és bombával se lehet felkelteni. Már nem zavarja a gyerekzaj :)

2019. júl. 12. 14:27
 14/16 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nálunk a kisfiam 2,5 és a kislányom 5 éves volt amíg a férjemnek éjszakás műszakba kellett járnia , tehát 5 évnyi tapasztalatom van az ügyben....Amíg kicsik voltak, addig könnyű volt. Ahogy növögettek, az lett a nehéz, h hiányzott nekik az apukájuk, és hát ugye otthon is volt, így be akartak menni. Na ekkor voltam kénytelen kitalálni azt a taktikát, hogy egész egyszerűen megkértem a férjemet, h ha hazaér, anélkül, h a gyerekek észrevennék,egyből menjen aludni, ne köszönjön a gyerekeknek, ne legyen nagy örvendezés, közös reggeli mittudomén....és amikor ők felébredtek, én szépen azt mondtam nekik, h nincs itthon.
2019. júl. 12. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nincs gyerekem, de egykor apukám járt éjszakára amikor mi kicsik voltunk. 4-en vagyunk tesók, szóval el lehet képzelni... apu becsukta az ajtót és aludt. Anyunak néha ránk kellett szólnia hogy legyünk csendben, de apunak olyan jó alvókája van, hogy gyakorlatilag egy bombatámadást is végig aludna, így soha nem ébredt fel a hangoskodásra.
2019. júl. 12. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyurma füldugók viaszból vannak? Mert az tényleg kellemetlen. A szivacs füldugó a jó. Nekem bevált a narancssárga gyogyszertári, de érdemes többfélét kipróbálni. A gyereket meg persze amikor az idöjárás engedi, elvinni ilyenkor sétálni, játszótérre. Ha csak egy két orára is.
2019. júl. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!