Ilyen manapság még tényleg van?
NEm érdekel mások gondolkodása.
Sokkal zavaróbb, amikor valaki átlagos, szürke htb-z mást... az ítélkezésed jobban kiakaszt.
Olyanok is vannak, akik szerint ha "rácsodálkozol" egy pl kecskére, akkor arra fog hasonlítani a gyerek. Meg ha sérülés éri a hasat, az látszódni fog a gyereken...
Szóval ne csodálkozz, vannak maradi gondolkodású emberek.
Az meg hogy ki milyen neműt szeretne, az lesz-e, az kb a szerencsén múlik...
De elég nagy korlátoltság lenézni valakit a gyereke neme miatt. Ez kb olyan, mintha a szeme színét, vagy a magasságát nézné le...
Én fiúban reménykedtem terhesség elején, de nem azért mert "csak az a jó", hanem mert én magam sem voltam soha lányos lány.
Mikor kiderült hogy kislány anyukám röhögte, hogy mivel ő volt velem ultrahangon abban a pillanatban feléfordultam csillogó szemekkel: Zselyke lesz! XD
Persze utána volt pár pánikolos pillanatom, hogy te jó ég, mivan ha lányos lány lesz? Mert abban nem tudok neki segíteni... Rózsaszín kell mindenből, de utálom azt a színt...
Persze első sokk után csak nevetek magamon :D És ahogy nézegettem úgy megállapítottam hogy nagyon cukik a rózsaszín babacuccok :D Mostmeg már alig várom hogy végre kint legyen, de szerencsére az is mindjárt itt lesz :)
Az ilyenek, mint a 4-es válaszoló, akik a gyerekük nemiszervébe vannak beleszerelmesedve, akiknek a "kuki" miatt a legjobb dolog a gyerek az életükbe, és a kuki hiánya miatt sajnálják le a lányos anyákat azok, akiket a férjük elhanyagol. Tipikusan az a szitu mikor a FIÚ gyerektől várja azt, amit normális nő a társától várna, és a gyereke szeretetében sütkérezik. A legjobb az mikor erre ideológiát is gyárt: mert minden normális férfi fiút akar. Ja meg egy olyan nőt, aki nem gyereke nemiszervére izgul.
Szép kilátások amúgy: fiúgyerek mamapicifia státuszba helyezve olyan jó 40 évre minimum. ó bánja majd még az a gyerek, hogy nem lánynak született. Mikor anyucinak senki nem lesz jó, aki a közelébe megy.
Értem én azt hogy van némi preferencia mindenkinél: inkább lányt vagy fiút tud elképzelni, de ez a fajta kukiimádat már beteg.
Igen én is téged sajnállak, meg a gyereked....meg a férjed.
10 válaszoló vagyok
Most miért lettem lepontozva ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!