Ilyen manapság még tényleg van?
Én most fiút szeretnék.
De semmi ilyesmi, mint a fenti anyuka 😱
Főnököm mondta van 1 gyereke meg 2 lánya.....
Van màr lányom, csak szeretném megtapasztalni milyen, ha fia van az embernek...
Férjem fiút szeretne...és a lányunknálnua azt akart
Nem, nem A szokásos miatt.
Inádja, de már most be van xarva a kamaszkor, tinikor miatt
Én a környezetemben nem tapasztaltam ilyet. Még jó, elkerülik a veszekedést 😅
Én egészen 32.hétig nem tudtam hogy mi lesz de legbelül abban reménykedtem, hogy lány. Valahogy nem tudtam elképzelni hogy fiam legyen. Lány is lett.
Van egy szomszédunk nekik 5 fiuk van és már teljesen el voltak keseredve, hogy sosem lesz lányuk. A 6.gyerek lett lány.
Szerintem egyébként hülyeség, tényleg az a lényeg hogy egészséges legyen!
Felénk pont fordítva ment. Mikor terhes voltam a kicsivel és kérdezték a nemét, mindig ilyesmi válaszokat kaptam:
Már megint fiú?
Nem baj, csak egészséges legyen.
Majd a 3.lány lesz.(Nem lesz 3.)
Nem baj,a fiúk is jók valamire.
Jelzem a saját anyám elkeseredett, hogy az állítólagos jósnő barátja megmondta, hogy lányom lesz, a doki biztos elnézte.(Ja, a herezsacsit, meg a fütyköst nem is értem, hogy lehet.)
Én sosem akartam lányt, mindig is fiúkat. Elegem volt abbol, hogy folyton azt hallgattam, kell egy lány, aki majd a barátnőm lesz.(Van barátnőm, a gyerekem a gyerekem, ezt azért tegyük helyre, plusz a fiammal is lehet felnőtt korára baráti viszonyom.)
Sokan mondták, hogy a fiú nem tud úgy szeretni, mint 1 lány. Cáfolom, 5 kislányt lekőröznek a szeretetükkel.
Nem lehet öltöztetni őket. Dehogynem, sokkal menőbben, és nagyobb a színválaszték, manapság amúgy is divat csak rózsaszínt aggatni a lányokra, fujj...
Sokkal több ölelést, szeretetet kapok a nagytól, mint más a lányától. Persze igazi fiúgyerek, autót szerel, nyakig koszos már délelőtt, folyton dolga van.
A kicsi nevet, ha meglát, alig várja, hogy felvegyem. Szóval köszi szépen, nem szeretnék lányt. Max lányunokát egy távoli jövőben, de én nem szülök többet, csak azért, hogy talán lány lesz. Nem kell lány.
Az első gyerekkel voltam várandós amikor 25. héten be kellett mennem a sürgősségire nem a terhesség miatt. A vizsgálatot végző orvos kérdezte hogy fiú vagy lány, mondom kislány erre: Nem baj majd legközelebb fiú lesz....
Amúgy azóta van egy fiam is. De nekem pl tényleg mindegy volt csak egészséges legyen
Őszintén?
Ha 2 fiam lenne, sírnék egy lányért.
Lányom lett elsőre, szomorú lettem volna, ha másodjára is lányt szülök. Természetesen nem azért, mert "csalódtam" a lányomban, mielőtt belemagyarázná valaki.
Egy lányom és egy fiam van. Mindig így képzeltem. Nekem így kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!