Miért akar mindig az apjához menni? Velem miért nem jó? Őt jobban szereti?
Figyelt kérdés
Elváltunk 1 éve.
Én foglalkozok vele nem unatkozik nem értem miért mondja mindig hogy apahoz akarok menni,apa hol van egy nap elmondja vagy 20x. De ha nála van azt nem kérdezi anya holvan, én nem hiányzok neki?
3 éves kislany
2019. júl. 9. 18:51
1/4 anonim válasza:
Veled el. Unalmas vagy neki, neveled, nem engedsz meg neki mindent. Egyértelmű, hogy az apja jobb szórakozás.
2/4 anonim válasza:
Imádom az ilyen mártír anyás kérdéseket...
3/4 anonim válasza:
Együtt neveltek fel a szüleim, jellemzően anya volt velünk. Igen, apa jobb szórakozás. Hallottál már a határhasznosságról? Minél kevesebb van valamiből, annál többet ér belőle a következő adag. Pl. ha csak egyetlen nadrágod van, mert olyan szegény vagy, akkor nagyot lendít rajtad még egy nadrág. De ha gazdag családban élsz és tíz nadrágod van legalább, akkor nem fogod akkora hasznát venni a tizenegyediknek.
Lehet, hogy nem szép a hasonlat, de az emberi kapcsolatokkal hasonló a helyzet.
4/4 anonim válasza:
Tapasztalatbol ìrom a kislányok inkább apások. De nem azt jelenti téged nem szeret. Hát hogy ne szeretne mikor az édesanyja vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!