Adnátok azt a nevet a gyereketeknek, hogy Káin?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok hasonló hangzású neveket?2019. júl. 3. 00:43
2/25 anonim válasza:
Életemben nem hallottam. Nem. Magyar nevet adnék.
3/25 anonim válasza:
Nem. Egyrészt nem adnék bibliai nevet a gyerekemnek, másrészt Káin története nem éppen kedves.
4/25 anonim válasza:
Nem ezt választanám, mert ellenszenves, és őt is ellenszenvessé tenné. Te járnál valakivel, akit Káinnak hívnak?
5/25 anonim válasza:
Nem.
Épeszű ember nem nevezi igy a gyerekét.
6/25 anonim válasza:
2!
Alapmuveltseg,Biblia. Káin megölte a testvérét Ábelt.
7/25 anonim válasza:
Mivel nem vagyok hívő, számomra Káin és Ábel története csak mese. Ismerem természetes, de simán el tudok vonatkoztatni. Maga a név meg szép. Akár adnám is.
9/25 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vágod a bibliát, de Káin megölte a testvérét mert irigy volt rá. Hát meg maga a név is önmagában hülye hangzású zsidó név. Úgyhogy nem adnám...
10/25 anonim válasza:
7essele ertek egyet!
Utolsonak meg annyit, h az Anna Eva Judit Aron Abel Eszter stb heber (zsido) nev!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!