Anyukák, hogy dolgozzátok fel azt, hogy nem vagytok képesek megadni azt a gyereketeknek, amit akartok?
Én máásban nem tudom azt teljesíteni, amit mindig is elvártam magamtól, és iszonyatosan nehéz elfogadni. De a szívem mélyén tudom, hogy tökéletes anya nincs, amiben én vacakul teljesítek, abban lehet más jobb, de van, amiben meg én vagyok jobb.
A másik nagy igazság, hogy a gyerek mindenből tanul. Abból is, hogy anya nem tökéletes, néha kiakad vagy kudarcot vall valamiben, akár a házasságában is. Viszont abból tanul a legtöbbet, hogy ezeket a helyzeteket az anya hogyan kezeli. Például egy tönkrement kapcsolatból méltósággal kilépni azt gondolom, jobb útravaló a gyereknek, mint mártírként tűrni mindent, hacsak nem kívánjuk a saját gyerekünknek is ugyanazt a mártír szerepet.
NÉzd..... most 2 éves... lesz még sok minden, ami nem úgy alakul, ahogy a vágyálmaidban szerepel. Engedd el ezeket a dolgokat. Tégy meg minden tőled telhetőd, ez a legtöbb, ettől leszel jó anya. Ami nem rajtad múlik, azt engedd el tényleg.
Bár nem járok a cipődben, szerintem nagyon sok anyuka érzi úgy,hogy nem tud mindent nyújtani a gyerekének,amit szeretne. Akár minőségi időről,akár új ruhákról,ételről,akár élményekről vagy türelemről van szó.
Te akkor lehetsz jó anya,ha nem csak szereted őt,hanem helyesen is cselekszel az ő érdekében. Ha tekintettel vagy az érzéseire, megtanítod neki,hogy bár az élet nem habostorta, attól még biztonságban és szeretetben felnőhet. Próbálj az apjával jól kijönni,hogy tudja,rá is számíthat a jövőben. Felnőttként még erősebb és talpraesettebb is lehet,mint egyszerűbb és gondtalanabb körülmények között.
8 éve váltam. Mai napig kétségeim vannak, hogy jól tettem e. Hogy érdemes volt e, hogy mennyire vagyok önző. Persze nekem jobb. De a gyerekeknek nem.
Persze azt mondják jobb külön egy boldog apa és egy boldog anya, mint együtt két boldogtalan szülő.
De ez nem így van... Ott ahol nincs veszekedés, balhé a gyerek nem érti a válást.
Ha egy kapcsolat megromlik és van gyerek, csak két rossz közül lehet választani.
Nagyon nehéz eldonteni mivel ártasz vagy használsz a gyereknek.
A saját életemet nézve nem bánom a válást, de egy gyereknek ezt nem szabadna átélni.
De mondom ezt csak akkor ha normális a viszony, mert egy bántalmazó kapcsolatból, vagy balhés, cirkusz kapcsolatból mindenképp ki kell szállni.
6
Akkor irányított kamukérdést "tettél fel"; már látni.
Ha apa beleegyezett hogy kikoltozz vele akk ne band! Akk nem is tervezte hetente latogatni
Ugyanis kedves 5 os a kulfoldre koltozeshez a masik szulo beleegyezese is kell.
Sokan elvalnak megis felnonek a gyerekek!
Jobb igy mintha boldogtalanul lat, rossz mintat visz magaval.
Az se jo minta hogy feladjatok de ebbol mèg jol ki lehet jonni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!