Nem borultok ki (idegesek lesztek, pánikoltok) ha
gyermeketek nyűgös, visít? Vagy hogyan maradtok nyugodtak
türelmesek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 22:00
1/6 anonim válasza:
Addig sétálgatok vele fel-alá, magamhoz szorítva, amíg le nem nyugszik. Attól ált. én is megnyugszom, ha magamhoz szorítom közben.
2010. júl. 9. 22:08
2/6 anonim válasza:
Én alapból nyugodt vagyok.Ha hisztizik,nyűgös,akkor odahívom magamhoz,puszilgatom,simogatom,szeretgetem,beszélek vele,felemelem(nem nagyon szoktam,már 3 éves) és ettől megnyugszik.Eléggé el van kényeztetve,mindig ugrok ha van valami.De amúgy havonta max 3-4szer hisztizik.
36/N
2010. júl. 9. 22:37
3/6 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 15 hónapos,ha meglát sír visít kapaszkodik belém, belém akar bújni. Ha nem lát semmi baj nincs vele. + jön megint a foga azért is sír, most éppen az orra is folyik. Szóval néha nem tudom eldönteni mi a baj, ettől kiborulok. Van, hogy bújik ha felveszem van, hogy taszít. Már sétálni sem tudunk menni ott is sír visít. Vegyem el, nem jó, tegyem le nem jó + ha nem az van amit ő akar akkor meg főleg. Most egy kicsit nehezen viselem. Mindig azon gondolkozom hogyan kellene csinálni, mit rontok rontottam el.
2010. júl. 9. 22:54
4/6 anonim válasza:
Csak akkor tudok nyugodt maradni, ha lelépek a helyszínről, vagy ha elkezdek nagyon nevetni rajta. Az utóbbi esetben nem hagyja abba olyan gyorsan, az elmenős viszont működik. De van hogy jön utánam és ott folytatja a visítást ahol éppen vagyok :D Van azért hogy ideges leszek, főleg ha indulnunk kellene már otthonról és akkor áll neki hisztizni. Na az nagyon idegesítő.
2010. júl. 9. 23:00
5/6 anonim válasza:
Ha már tényleg kibírhatatlan én kimegyek és kiabálok egy nagyot, vagy belerúgok a falba, amitől megfájdul a lábam és én is lenyugszom:D Tudom,hogy dinka módszer, de iszonyatosak néha a gyerekek, kis ördögök...wááá:S
2010. júl. 10. 10:39
6/6 anonim válasza:
De,sajnos.Pedig tudom,hogy nem kellene idegeskedni...na de az adott szituációban másképp viselkedem.Éppen tegnap is már majd' szétdurrantam...ó.
A kisfiam másfél éves és bizony néhány hete másként viselkedik.Akaratos,most már szó szerint,igaziból hisztizik,ha valami nem úgy van,ahogy ő szeretné.Ez számomra szokatlan,hiszen korábban,például babaként nem voltak ilyen "allűrjei" és stresszel elég rendesen a mostani helyzet.Nem tudom mindig jól kezelni,de talán változik majd idővel,vagy én leszek tapasztaltabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!