A babaváró hitel kapcsán csak én vagyok az egyetlen akit aggasztana egy esetleges válás?
Egy nagyon jó baràtommal törtènt meg, hogy lement az egèsz herce-hurca , megkapták a hitelt,meg tudták vásárolni a házukat(amit egyèbkènt önerőből nem), beköltöztek,egy alig 2 èves gyerekkrl, tele voltak tervekkel, ötletekkel.
Kevesebb mint fèl èv sem telt el, az asszony közölte,hogy benne valami megvàltozott, ès ràjött, hogy folyamatosan leèpült az ő kapcsolatuk, "elhidegültek" , el akar költözni( vidèki kertes hàzból,pesti albèrletbe) el akar vàlni, új èletet akar stb., a fèrje próbàlta megmenteni a kapcsolatot de hiàba...
A dolgok jelenlegi àllàsa szerint a csajnak nem kell a lakàs, hanem az exfèrjè lesz(lenne) a hàz, úgy, hogy felvettèk a babavàrót ès a CSOK-ot is, nagyon kìvàncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vège,hogy a mostani 70E~ törlesztője hogy fog alakulni, meg úgy egyàltalàn az egèsz törtènet.
#vâlàs csok babavàró hitel
Előző voltam, 54% szèp, pedig csak az igazsàgot ìrtam le.
20M-re olyan 1.8M büntetèst kell kifizetnie valamelyikőjüknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!