A babaváró hitel kapcsán csak én vagyok az egyetlen akit aggasztana egy esetleges válás?
Figyelt kérdés
Mert persze most minden jó de ki tudja 20 év múlva mi lesz. A válás baromi drága lenne ennek fényében,amúgy meg semmi joga a nőnek,ha külön is mennének se gyerek tartást se semmit nem követelhetne, teljesen meg lenne lőve.2019. júl. 2. 17:24
1/14 anonim válasza:
Engem jobban aggasztana az a tudat, hogy a kormány vagy ha kormányváltás lesz, - az új kormány egy egyszerű átírással bármire módosíthatja majd...
2/14 anonim válasza:
Ott kezdődik a legnagyobb probléma hogy babát megfelelő háttérrel szabad csak vállalni! A baba nem egy piaci befektetés. Elég durva hogy üzleti fogás manapság a baba és hitel igényelhető rá, pedig nem erre kellene építeni az életet. Ezzel a politikával tele lesznek az árvaházak.
3/14 A kérdező kommentje:
Persze az is, csak negfordult a fejemben,hogy a mai világban amikor ennyi váls van,nem e félnek az emberek...
2019. júl. 2. 17:30
4/14 anonim válasza:
Ez bármilyen hitelnél benne van a pakliban, nem csak a babavárónál fordulhat elő.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen,de ennél a hitelnél van a legnagyobb szigor válás tekintetében
2019. júl. 2. 17:33
6/14 anonim válasza:
Nézd, az emberek nem egyformák. Sokan beleugranak ebbe, aztán meg majd szívják a fogukat.
Eszéletlen mennyi sületlenségeket olvastam már itt is. Pl, hogy ez iszonyat segítség. Ja, az.
Ne felejtse el senki, hogy a kormányzás sosem azt támogatta akinek nincs, hanem mindig az jár jobban akinek amúgy is van. Nagy érdek ez nekik, hogy minél többen dőljenek be. És ahogy olvasgatom, lesznek egy páran.
7/14 anonim válasza:
2 válaszolnak Szüleink idejében is voltak támogatások,gyerekekre és hiteleket vetek föl 20-30 évre hogy lakást vegyenek és mégsem lettek tele az árvaházak de biztosabb voltak munkahelyek.
8/14 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem aggaszt. Úgy mentem férjhez, hogy szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy együtt maradunk életünk végéig. Biztos, hogy lesznek még mélypontjaink (eddig is volt), de együtt átvészeljük, megjavítjuk a kapcsolatunkat mert vagyunk ennyire intelligensek. Ha pedig ne adja isten de tényleg elválnánk pont nem érdekel a pénz, sokkal nagyobb veszteség lenne számomra a lelki veszteség. Mondom ezt persze úgy, hogy biztos anyagi helyzetünk van, több lábon állunk és 10 milliót sem tervezzük elkölteni, hanem inkább befektetni.
9/14 MolotovPunk válasza:
Tömeges eladósodás várható.Semmirevaló (látszat) intézkedés ez.
10/14 anonim válasza:
Az egész babaváró hitel nem más, mint a nép beetetése és újabb tudatos eladósítása, mint annak idején a devizahitel nyaklónélkül adása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!