Babavàrò hitel! Ti igénybe veszitek? Mi a véleményetek róla?
Minden feltételnek megfelelünk és jövőre szeretnénk házat venni a férjemmel . A családom nyüstöl, hogy vegyük fel.
Mit gondoltok? Nekem annyira fura, hogy meg nem született gyerekekre kéne ígéretni.
Szeretnénk majd gyereket, de nem azért, hogy ne kelljen 5 év múlva egy összegben 2,2 milliót kiperkàlni. Ez vár azokra, akiknek nem lesz.
Majd jön a baba ha mindketten úgy gondoljuk és sikerül is, nem akarom kényszerből egy hitel miatt csinálni.
Ti mit gondoltok? A családunk szerint idióták vagyunk, ha nem élünk vele.
Én inkább hajlok afelé, hogy a bankomnàl vegyek fel hitelt a házra jövőre (van sok önerőnk).
Lehet van kamat, de legalább folyamatosan tudjuk fizetni, nem egy összegben vasaljàk be rajtunk és nincs gyerekhez kötve.
Meg őszintén szólva eléggé bizalmatlan vagyok a kormánnyal szemben (manyup, ltp állami támogatás stb).
Sokan bedőlnek neki,de ez csak egy újabb eladósodás lesz majd.Ismét sok eladósodott ember lesz ebben az országban.Mondjuk már így is van,hát lesz még több.Erre a kormányra a koszos munkaruhám sem bíznám. :D Mindent lenyúltak. Egyébként nehogy már a szüleid döntsenek a magán dolgaidról.Semmi közük hozzá,hogy te mit akarsz.
Azért a banki hitellel is vigyázz,mert azok is kib-szhatnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!