Csak ölben nem sír a 2,5 hónapos fiam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egész nap szinte ölben van,mert ha leteszem pár percig el van magába,de utána olyan keservesen sír,hogy kénytelen vagyok felvenni.A hasa szokott fájni,de azt szerintem meg lehet különböztetni mert akkor felhúzza a két lábát a hasára,és angol vizet adunk az használ neki.Hogy szoktassam le arról,hogy mindig ölbe legyen?Vagy már elrontottam?2010. júl. 9. 18:30
1/8 anonim 

válasza:

Ne vedd fel. A sírást előbb-utóbb abbahagyja.
2/8 anonim 

válasza:

Hááát én nem hagytam, fogtam folyamatosan. Velünk is alszik a mai napig. Kiegyensúlyozott, boldog kisgyermek, 1,5 éves.
Én nem bántam meg,hogy ezt az útat választottuk.
3/8 anonim 

válasza:

Valami baja biztos van. Nem álmos olyankor? Hogy alszik? Leteszed, vagy altatni kell?
Ha nincs semmi éhség, álmosság, hasfájás..., akkor találj ki neki olyat, ami tovább leköti a figyelmét, bár ilyen korban még hamar elfáradnak.
4/8 anonim 

válasza:

Bírd ki még egy kicsit, ne hagyd sírni. A babák a 6 és 12 hét között sírnak a legtöbbet. El fog múlni, meglátod! És meg fogja hálálni hogy nem hagytad magára. Dédelgesd, ringasd, figyeld a jeleit hogy mikor álmos, próbáld lerakni aludni. Énekelj neki, rázd a popsiját, sétáljatok nagyokat! Kitartás:)
5/8 anonim 

válasza:

Ne hagyd sírni. Az én kisfiam is sírós volt - nagyon. Érzékeny volt a erre világra, fájt a hasa...ki tudja. De mindent megtettünk hogy ne sírjon. Fontos hogy biztos kötődés alakuljon ki anya-gyermek között és ez csak úgy lehet ha tudja rád mindig számíthat. 3-3,5 hónapos korára sokkal-sokkal jobb lett. Most meg már alig jön ide hozzám (néha egy-egy ölelés erejéig)- 17 hónapos.
6/8 A kérdező kommentje:
Ölben alszik el,és csak utána rakom le.Nem sokkal később már ébren is van.Remélem hamar túlesünk ezen az időszakon,mert sajnálom szegényt mikor elkezdi a keserves sírást,és nem tudok rajta segíteni.
2010. júl. 10. 09:51
7/8 anonim 

válasza:

Ha elaludt az öledben, várj 20 percet és csak utána tedd be a kiságyába. Ennyi idő kell nekik amig mély alvásba kerülnek!
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a 20 perc várakozás sem vált be,pár perc múlva fel is kell.
2010. júl. 12. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!