Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért lesz ellenség...

Sok anyuka miért lesz ellenséges a szülés után?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért nem mindegy X-nek, hogy Y miben viszi sétálni a gyerekét, mivel, mikor kezdi a hozzátáplálást, vagy ami még durvább: hogyan szül, mikor megy vissza dolgozni, szoptat-e.

És ha pl. valaki másra bízza a babáját, akkor azért kapja az oltást, merthogy minek szült. Ha pedig nem bízza másra, akkor meg milyen igénytelen, mennyire nem foglalkozhat a férjével, meg irigy másokra, hogy nem adja oda a gyereket...

Szóval sehogysem jó. De miért? Miért ennyire központi téma az, hogy ki hogyan ad életet a gyerekének, később hogyan nevelik, gondoskodnak róla? Miért kell ellenségesnek lenni a másikkal?

2019. jún. 29. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Császárral szültem, ügyeletes orvosnál, nem volt légzésfigyelőnk, albérletben laktunk az elején, nem szoptattam csak fél éves koráig, 9 hónapos kora óta dolgozom, egy éves kora óta teljes munkaidőben, bölcsibe járt, imádta, három éves koráig hurciztam, válogatós, nem eszik húst, és olyan akaratos, mint hat másik sem, rendszeresen vannak saját estéim, amikor ők az apjával ketten vannak. Szóval amit lehetett, elkövettem, hogy megszóljanak, kapok is a kezdetek óta hideget, meleget, nem nagyon izgat. Azt vettem észre, hogy aki kioktat, az általában önnön fontosságára akarja felhívni a figyelmet, amit amúgy normális nő megkap a férjétől, ők valamiért nem. És úgy döntenek, a mindenttudással megpróbálják másokból kikényszeríteni. Nálam nem járnak sikerrel, így gyorsan feladják.
2019. jún. 29. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell anyukának lenni sajnos. Elég gyakori, hogy az emberek imádnak másokkal foglalkozni, kibeszélni, baxtani a hátuk mögött.

Nem kell megosztani a szomszéddal, meg a boltos Julcsival a dolgaidat, és akkor nem szólnak meg, semmivel kapcsolatban. Ennyit tudsz tenni.

2019. jún. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!