Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hogyan törődtél bele?

Te hogyan törődtél bele?

Figyelt kérdés

Hogy az anyagiak miatt nem vállalhatsz kistestvért, bár a lelked mélyén nagyon szeretnél?

Hogyan magyarázod meg a gyereknek?

2019. jún. 28. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Én ellentétes cipőbe vagyok anyagiak vannak de nem akarok gyereket
2019. jún. 28. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Miert kene megmagyarazni barmit a gyereknek?!
2019. jún. 29. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem testvért vállalsz, hanem gyereket. És sehogy nem kell elmagyarázni. Legfeljebb ha nagyobb lesz, elmondod neki, hogy ti úgy éreztétek, így tudtok neki mindent megadni.
2019. jún. 29. 04:52
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Jó pár évig kb. bele voltam "betegedve", elsősorban magam miatt de az is bántott hogy a lányunknak nem lesz testvére. Csak az idő segített és hogy próbáltam reálisan látni a dolgokat.
2019. jún. 29. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Amit a 3-as válaszoló írt, azt plakátolnám ki inkább, de mindenhova, és nem ezeket a babaváró izéket. Senki nem testvért szül, hanem gyereket.
2019. jún. 29. 08:00
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Megteremtettük az anyagiakat. 6 évünkbe telt, parom részerol munkahely váltasba, és én is újat kerestem ovikezdés után. Nekem is fizut emeltek így megvolt minden. Igaz 6 év van a 2 közt, de egy percre sem bánom, hogy nem előbb vállaltuk.
2019. jún. 29. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk az anyagiak az határeset.. Beleférne még egy. De nem szeretném, hogy beleférjen. Azt szeretném hogy kényelmesen gond nélkül lehessünk négyen, évi egy nyaralással.

Plusz nekem erre rájön, hogy a fiam koraszülött. Jól van, semmi baja, de rettegek, hogy megismétlődik így ez is visszatart.

2019. jún. 29. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok

Az kimaradt, hogy eszembe sincs magyarázni neki, hogy miért nem lesz testvére. Ez nem az ő döntése.

2019. jún. 29. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha szeretnénk, és csak az anyagiak lennének az akadálya, akkor nem törődnék bele. Hanem azon lennék minden nap, hogy hogy léphetnénk előre. Ha csak úgy, akkor még tanulnék is új szakmát. Munkahey váltás, költözés, bármi, amivel jobb lenne az anyagi helyzet.

Nekünk 1 gyerekünk van, és nem lesz testvére, mert nem akarunk több gyereket. És ezt hogy magyarázom meg neki? Sehogy! Mert ő sem akar testvért. (6 éves)

Ez csak a kormány dumája, hogy "kell a testvér"...

2019. jún. 29. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz testvére, akarom mondani nem lesz 2. gyerekünk. 1.horror szülés élmény 2. nem is volt soha téma nálunk, mindig 1 gyerekkel tudtuk elképzelni az életünk 3. egy gyereknek fixen meg tudunk adni mindent

Hogy mondjuk el neki? Sehogy 😀 Ha kérdezi neki miért nincs egyszerű ez apa anya döntése és elmodanánk az okokat. 🙂

2019. jún. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!