Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leesett a 8 hónapos babám az...

Leesett a 8 hónapos babám az ágyról. Ha nincs semmi vele (eltelt 8 óra), ugyanúgy mozog, nem hányt, akkor nem lesz már baj vele, ugye?

Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tavaly minden nap áram megrázós kérdés volt, most másfél hete minden áldott nap leesik egy gyerek az ágyról. Mi van veletek?!
2019. jún. 28. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem valoszinu... figyelgesd azert, de ha jo kedvu, nem aluszekony, nem lesz gond!

Nagyon strapasak tudnak lenni, es ezt a gyerekorvosunk mondta!:)

2019. jún. 28. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is leesett tegnap az 5 hónapos baba, azt leszámítva , hogy én még mindig rosszul érzem magam neki kutya baja.

Amúgy azt ajánlják kb 48 órán át figyeld jobban, de valszeg semmi baja.

2019. jún. 28. 23:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: 48 óráig a kórházban figyelik meg. Nekem kb még 1 évig kellett jobban megfigyelnem. Krónikus vérzés stb.... az hónapokkal később is jelentkezhet.
2019. jún. 29. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
81%-os válaszoló. Most komolyan gondolod, hogy 1 ágyról legurulás miatt hónapokig figyelni kell egy gyereket? Ha ennyitől bajuk lenne, rég kihaltunk volna. 1 Év alatt még jópárszor fogja ütni a fejét. És egyébként is figyeli az ember, de x hónap múlva, senki nem az x hónappal azelőtti fejreesésre fog gondolni ha bármi baja lesz. Ez már beteges.
2019. jún. 29. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, hogyne. Ugye az orvos is beteges... Nem azt mondom hogy baja lesz, hanem azt hogy figyelni kell.

De ha ennyire zavar: mikrovérzés meg hajszáltörés sem létezik. Semmi baja nem lehet egy babának sem aki leesik az ágyról mert még sosem történt olyan hogy probléma lett volna belőle. Nem kell figyelgetni.

Remélem ez egy tetsző és elfogadható válasz volt.

Egyébként meg szerezz be egy ilyet kérdező, mert ilyen esetben egy ideig a legkisebb sérüléstől is védeni kell a kis fejét:

[link]

2019. jún. 29. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha az orvosod ezt mondta akkor igen, ő sem tiszta. Nem azt mondtam, hogy nem lehet semmi baja, hanem hogy rendkívül kicsi az esélye hogy több hónap múlva, pont ettől az eséstől legyen baja. Ráadásul bármennyire fogod figyelgetni, nem tudod megelőzni, ha mégis gond van. De ha pl 5 hónap múlva kicsit aluszékony vagy étvágytalan lesz a gyerek, nagyobb az esélye, hogy vírusos baja van, mint hogy az 5 hónappal előbbi eséstől van baja. Az én gyerekem is volt agyrázkódással kórházban is, de ilyen hülyeséget senki nem mondott, hogy hónapokig figyelgessem emiatt. Ez egy egetverően idióta túlzás.
2019. jún. 29. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyet is értenék veled ha egy ismerősöm nem halt volna bele egy esést követő krónikus vérzésbe, de már írtam megnyugtató választ úgyhogy teljesítettem az itteni elvárásokat, tehát "megnyugtatóan egyetértettem a nagy többséggel".
2019. jún. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!