Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Melani,Melody
2010. júl. 9. 14:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Zoé bááácsiiiiiiii????A Zoé az lánynév,egyébként képzeld ismerek Istvánt aki egy lepukkant alkoholista,na neki nem tom hol volt a neve előjel,és hogy mire....ez hulyeség szerintem amit irtál már bocs.
2011. ápr. 11. 18:19
 12/20 A kérdező kommentje:

Zoé bácsi...ezt komolyan gondoltad?:D

a Dániellel meg mi a bajod?

2011. ápr. 12. 18:03
 13/20 anonim válasza:
14%
Tessék, a Zoé akkor lánynév. Most nem azért de itt vagyok pl. én aki egy idegen hangzású névnél már azt sem tudja eldönteni hogy az egyáltalán fiú vagy lánynév (pedig én sem a holdon lakom). A Dániel névvel semmi bajom de a Carlos-Daniel-el már igen. Az meg hogy vki példának okáért István névvel alkoholista lesz az általam felírt szabályból semmit nem vesz el. Mert ha vki nem tölti be a saját nevét arról nem a neve tehet hanem saját maga. Írhattam volna feladatot is. És végül aki azt hogy "Nomen est omen" nem hiszi az járjon utána.
2011. ápr. 26. 15:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó jól bele nyúltál! :D

Az egyik kis lányom neve Anna Zoé a másiké Laura Kata.

pl: Zoé név jelentése életet jelent! Szerintem ezt máris betöltötte hisz él és virul! Egy élet vidám szeretetre méltó teljesen kiegyensúlyozott boldog kislány aki éli a 3 évesek minden napjait! Ugyan ez elmondható a kishugicájára is! Nem hiszem hogy a nevükkel elcsesztem volna az életüket!

Remélem Zoé néninek és Lara néninek is boldog és teljes életet tudok majd biztosítani!

Ja és ha a 3 babánk majd fiúra sikerül elég nagy valószínűséggel Dani lesz :P

2011. ápr. 27. 21:34
 15/20 A kérdező kommentje:

kedves utolsó:nagyon szép neveket választottál:)

akinek baja van velük azoknak üzenem hogy amire ezek a kicsik olyan korban lesznek hogy néni vagy bácsi jelzőkkel illetik őket addigra mindenkinek hasonló neveik lesznek

ja és a szerelmemet is Daninak hívják:)

mielőtt megismertem azelőtt is tetszett a név de azóta sokkal jobban:)

2011. ápr. 27. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem tetszenek Magyarországon, nem illenek magyar vezetéknevekhez, és valóban van ,agyar megfelelője: a Melánia. A Melodi meg melódia :)))))
2011. ápr. 27. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik. Viszont a Melania az nagyon (es becezheted Melaninak)
2011. ápr. 28. 04:50
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
remélem nem lesz mindenkinek ilyen idétlen neve mire nagyok lesznek
2011. ápr. 28. 13:05
 19/20 anonim válasza:
Hát engem Melaninak hívnak és az egyik válaszoló írta ,hogy a nevet ,,be kell tölteni,, a Melani név jelentése fekete sötét mégse lettem emós se fogyatékos. Vicces volt ezeket végigolvasni. Szerintem nem gáz és nagyon sok barátnőmnek tetszik. Az egyik még úgy is akarja hívni a gyerekét ,ha majd lesz. Nem mondom ,hogy én odáig vagyok a nevemért ,de nagyon sok ember így van ezzel. De kivülről nézve nekem is tetszene szerintem. És én örülök ,hogy nem egy megszokott Petrát vagy hasonló nevet kaptam. (bár névre szóló tárgyakat sosem találok a boltban így ,ha elmész nyaralni nehezebb nekem ajandékot venni) Bocsánat a Petráktól nem sértés akart lenni csak ez jutott elöszőr eszembe.
2018. aug. 26. 23:07
 20/20 anonim válasza:
Ja és kihagytam ,hogy a Melani nem feltétlenül a Melanianak a becézése, vagy a Melania nem a Melaninak a magyar megfelelője. Melania görög eredetű míg a Melani a Angol és Francia,,átalakított,, verziója szóval a Melani nem csak becézés.
2018. aug. 26. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!