Másfél év korkülönbség mennyire nehéz/ideális?
Tudom sokadik ilyen kérdés, mégis tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Kis körkülönbséget szerettünk volna mindenképp. Mivel a kislányunkra több mint másfél évet vártunk, úgy döntöttünk abbahagyjuk a védekezést, ha akar jön a tesó, ha nem, ki várjuk. Na most az első hónapban sikerült. Amire marhán nem számítottam. :D
Őszinte leszek minden vágyam mégegy baba, szép család, viszont iszonyatosan be vagyok rezelve. A kislányom születés után nagyon nehezen rázódtam bele, 5-6 hónap környékén mondtam azt, hogy igen élvezem hogy anya vagyok. Sajnos elég súlyos szülés utáni depresszió volt. Néha néha most is elkap a mélabú, de ez már szerintem nem az.
Félek hogy a mostani baba után is lesz. Félek hogy hogy fogok helyt állni. A férjem egy igazi nagybetűs apa, minden szabad percét a babával tölti, élvezi az egészet, segít mindenben,tudom hogy minden rendben lesz, de mégis be vagyok tojva, hogy hogy fogok "kettészakadni". Egy másfél éves gyerek mit fog fel abból, hogy neki osztoszkodni kell a szülein? Akinek hasonló korkülönbség van a gyerekei közt leírná nekem, hogy kB mennyire káoszos a nap?
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!